Η Kim Kardashian απέκτησε το δικό της Cybertruck

H influencer αγόρασε το αυτοκίνητο της Tesla και το επιδεικνύει στο Instagram.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 21 Φεβρουαρίου 2024

Η Kim Kardashian είναι έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους του Χόλιγουντ με το νέο της αυτοκίνητο, το οποίο δεν είναι άλλο από το λαμπερό Tesla Cybertruck.

Η σταρ της τηλεόρασης και επιχειρηματίας πρόσφατα ανέβασε story στο Instagram, επιδεικνύοντας το νέο της όχημα, αποκαλώντας τον εαυτό της παιχνιδιάρικα "Cool Carpool Mom". Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim μας δείχνει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο. Πριν από το Super Bowl, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του δίπλα στο ιδιωτικό της τζετ.

Η Kim Kardashian απέκτησε το δικό της CybertruckInstagram / @kimkardashian

H "επιδημία" του Cybertruck

Φαίνεται πως η "επιδημία" του Cybertruck έχει παρασύρει το Χόλιγουντ, με άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως ο ιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian, και ο μουσικός, Pharrell Williams, να ακολουθούν την τάση. Ο Ohanian ήταν ανάμεσα στους επιλεγμένους ιδιοκτήτες του Cybertruck που έλαβαν τα οχήματά τους τον Νοέμβριο του 2023, ενώ ο Williams φωτογραφήθηκε με το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο στο κέντρο του Μαϊάμι.

Το Cybertruck δεν είναι απλώς ένα ακριβό αξεσουάρ για τους πλούσιους και τους διάσημους, αλλά και ένα status symbol, με τιμές που κυμαίνονται από 60.990 έως 99.990 δολάρια για τα τρία επίπεδα εξοπλισμού του. Ενώ η συλλογή αυτοκινήτων της Kim Kardashian περιλαμβάνει και πιο ακριβές επιλογές, όπως η Lamborghini Urus με την ειδική βαφή και το Maybach Sedan, το Cybertruck κατέχει την κορυφαία θέση, όσον αφορά στη σπανιότητα.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, να περιορίζει την ετήσια διαθεσιμότητα σε περίπου 200.000 έως 250.000 οχήματα έως το 2025, δεν είναι παράλογο που αυτό το ηλεκτρικό pickup έχει γίνει αντικείμενο του πόθου ανάμεσα στις διασημότητες.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας