Ο όρος που δεν τήρησε ο Ben Affleck στη σχέση του με τη Jennifer Lopez

"Όταν τα ξαναβρήκαμε, είπα...".

Γράφει: Esquire Editors 01 Μαρτίου 2024

O Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η σχέση τους πέρασε δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και παρόλο που πολλά από αυτά έχουν γίνει γνωστά, ένας από τους δύο δεν φαίνεται να το επιθυμεί. Σε ένα απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ της ερμηνεύτριας με τίτλο The Greatest Love Story Never Told, που έκανε πρεμιέρα στο Prime Video, ο ηθοποιός αποκαλύπτει την ένταση που είχε στην αρχή της επανασύνδεσής τους. 

"Όταν τα ξαναβρήκαμε, είπα 'Άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μία σχέση στα social media'", θυμάται ο Ben Affleck για το 2021 που αποφάσισαν να είναι και πάλι ζευγάρι. "Έπειτα, κάπως συνειδητοποίησα πως δεν ήταν δίκαιο αυτό που ζήτησα. Είναι σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο και να λες 'Λοιπόν, εμένα δεν μου αρέσει το νερό'".

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αυτή η προσέγγιση δεν ήταν ρεαλιστική για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη -μόνο στο Instagram της μετρά 253 εκατομμύρια ακολούθους-, ο Ben Affleck κατέληξε στο ότι πρέπει να συμβιβαστεί στα πράγματα που διαφωνεί...

H συνέχεια στο Harpersbazaar.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα

Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Τι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο

Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.

Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου

Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.

Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President

Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21

Εξόρμηση στον χειμώνα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.

Γραφει Πωλινα Φραγκου