O John Cena δεν ήταν τελικά ολόγυμνος στα Oscars 2024

Ανατροπή σχετικά με την ιδιαίτερη εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού.

Σε μια σχετικά διεκπεραιωτική βραδιά, στα Oscars 2024, μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις ήταν αυτή του John Cena, ο οποίος βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο για τα καλύτερα κοστούμια εντελώς γυμνός. Ή μήπως όχι;

Ο Cena περπατούσε σαν κάβουρας επάνω στη σκηνή, φορώντας μόνο τα σανδάλια του και καλύπτοντας τα επίμαχα μέρη του με τον φάκελο του νικητή, μετά από έναν σύντομο διάλογο με τον παρουσιαστή, Jimmy Kimmel, κατά τον οποίο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη γύμνια του. Όμως τελικά, το έκανε, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων, ο Cena ντύθηκε με μια κουρτίνα ή κάτι τέτοιο για να μπορέσει να σηκώσει τον φάκελο και να τον διαβάσει.

Δεν ήταν εντελώς γυμνός

Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια όμως λένε μια διαφορετική ιστορία: ο Cena φορούσε στην πραγματικότητα ένα διακριτικό ένδυμα, που έμοιαζε με εσώρουχο, το οποίο προστάτευε τα απόκρυφα σημεία του.

O John CenaRobert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images
O John CenaRobert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images

Αναφορά σε μια στιγμή από τα Oscars του 1974

Η εμφάνιση του Cena ήταν μια αναφορά σε μια στιγμή από την απονομή των Oscars του 1974, κατά την οποία ένας άνδρας έτρεξε γυμνός κατά μήκος της σκηνής.

"Φανταστείτε να είχαμε έναν streaker (σ.σ.: γυμνός άνδρας στη σκηνή) σήμερα. Αυτό θα προκαλούσε σοκ!", είπε ο φετινός οικοδεσπότης, ο Jimmy Kimmel, καθώς ξεπρόβαλε ο γυμνός Cena. "Δεν αισθάνομαι την ατμόσφαιρα του streaker", εξομολογήθηκε ο Cena στον Kimmel. "Ας το κρατήσουμε καλαίσθητο".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας