Ο Διονύσης Ατζαράκης 'δικάζει' για την υπόθεση Μίχου και εμείς χειροκροτάμε ξανά

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, ο κωμικός είπε όλα όσα έπρεπε.

Ένα βίντεο για την υπόθεση του Ηλία Μίχου δημοσίευσε χθες, στα προσωπικά του σόσιαλ μίντια, ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο γνωστός κωμικός, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, είπε όλα όσα θέλαμε να πούμε κι εμείς και έπρεπε να ακουστούν και φυσικά, τον χειροκροτήσαμε από μακριά για μία ακόμα φορά. 

Υποδυόμενος έναν παρουσιαστή ειδήσεων, ο Ατζαράκης σχολίασε τις προτάσεις της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, λέγοντας με τα πιο απλά λόγια όλα αυτά που δεν έχουμε ακούσει να λέγονται στα μίντια εδώ και καιρό. 

"Η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία. Α, ήταν απ΄αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι polly pocket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο. Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη. Εντάξει τότε, πες το τότε ρε άνθρωπε. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η εισαγγελέας λέει ακόμα ότι δεν εντοπίστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που να καταδεικνύουν πως εκείνος εξώθησε την ανήλικη στην πορνεία γι΄αυτό ζήτησε την καταδίκη του για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται μιας και ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι εκδίδεται χωρίς ο ίδιος να έχει προσωπικό κέρδος.

Η εισαγγελέας μόνο δεν έπιασε από τον ώμο τον Μίχο να του πει "το βλέπεις το 12χρονο; Ηλία, ρίχ΄το". Φεύγω από τη χώρα, πάω στο εξωτερικό θα σας στείλω φωτογραφίες. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος φωτογραφίες με πολιτικούς; Τέτοια φάση. Άμε και στο δ@#%^!", σημείωσε ο Διονύσης Ατζαράκης. 

Να πέσει το βίντεο: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας