Heidi Agan ή αλλιώς, η σωσίας της Kate Middleton

H Agan περιγράφεται ως "η πιο ρεαλιστική σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Γράφει: Esquire Editors 21 Μαρτίου 2024

Το να έχεις οικοδομήσει τη δική σου ζωή βασιζόμενος στην ομοιότητά σου με κάποιον άλλον – διάσημο ή μη, στην περίπτωση μας η πρώτη επιλογή είναι και η σωστή – είναι κάτι που χρήζει ενδιαφέροντος και παρατήρησης. Η Heidi Agan έχει δομήσει τον βίο και με την καθημερινότητά της αξιοποιώντας την πραγματικά απίστευτη ομοιότητά της με την Kate Middleton.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Agan περιγράφεται ως "η πιο ρεαλιστική σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο", τίτλο τον οποίο κατέκτησε μετά από μία σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων και φωτογραφιών εντός της τελευταίας δεκαετίας. 

Αν και o χαρακτηρισμός "σωσίας της Kate Middleton" δεν είναι κάτι καινούριο για την Agan, το ενδιαφέρον για τη δουλειά της έφτασε στο ζενίθ πριν από μερικές ημέρες, όταν πλάνα από την επίσκεψη της Kate στο Windsor Farm Shop με τον πρίγκιπα William προκάλεσαν αίσθηση και μία θύελλα θεωριών συνωμοσίας. 

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.