Το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ έριξε 'άκυρο' στη Beyoncé

Αυτά είναι καλό να μη γίνονται.

Γράφει: Esquire Editors 22 Μαρτίου 2024

Διαφημιστικά μηνύματα για το επερχόμενο άλμπουμ της Beyoncé "Cowboy Carter" προβάλλονται στα Μουσεία της Νέας Υόρκης από την Τετάρτη, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων για το άλμπουμ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 γίνεται στο Μουσείο Τέχνης και Ντιζάιν, στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Γουίτνεϊ και στο Μουσείο Γκούγκενχαϊμ.

Στην πρόσοψη του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ που σχεδίασε ο Φρανκ Λόιντ Ράιτ προβάλλονταν οι φράσεις: "Αυτό δεν είναι κάντρι άλμπουμ. Αυτό είναι ένα άλμπουμ της Beyoncé", καθώς και ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Ωστόσο, η διοίκηση του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύεται από το artnews αναφέρει ότι το ίδρυμα "δεν ενημερώθηκε και δεν εξουσιοδότησε αυτή δράση".

"Καλούμε το κοινό - συμπεριλαμβανομένης της Beyoncé και των αφοσιωμένων θαυμαστών της - να επισκεφτούν το Μουσείο από τις 16 έως τις 20 Μαΐου, όταν θα γίνονται προβολές για την καλλιτέχνιδα Τζένι Χόλτζερ στην πρόσοψη του εμβληματικού κτηρίου μας για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσής της", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι φράσεις που προβάλλονταν στην πρόσοψη του κτιρίου αναφέρονται στην ανάρτηση της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στην οποία αποκάλυψε τι την οδήγησε στη δημιουργία του "Act II: Cowboy Carter" και ότι στο παρελθόν δεν ένιωθε 'καλοδεχούμενη" στο είδος της μουσικής κάντρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα