Ο Anthony Bourdain γίνεται τατουάζ στον καρπό της μητέρας του

Σε συνέντευξή της μάλιστα, η Gladys Bourdain ανέφερε πως θα απευθυνθεί στον tattoo artist του γιου της.

"Ο φακός της κάμερας είναι ανεπαρκής για να αποτυπώσει την κάθε στιγμή, οπότε προσπαθώ να συλλάβω ξεχωριστά τον χρόνο, με έναν διαφορετικό και πιο προσωπικό τρόπο" είχε πει ο Anthony Bourdain μιλώντας για τα τατουάζ του και εξηγώντας γιατί έχει καλύψει το σώμα του με αυτά.

Παρά τις χώρες που είχε επισκεφθεί, τα τοπία που είχε δει και τους ανθρώπους με τους οποίους είχε καθίσει στο ίδιο τραπέζι, διευκρίνιζε πως η κάμερα δεν είναι κάτι που θα κάνει καταγραφή της ζωής του, παρά μόνο της δουλειάς του. 

Ο Anthony Bourdain γίνεται τατουάζ στον καρπό της μητέρας του

Και έτσι αποτύπωνε μια για πάντα τις εμπειρίες του στο ίδιο του κορμί, που λειτουργούσε σαν ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο. Είτε μιλάμε για το αστέρι που είχε χτυπήσει στο κέντρο του στήθους του -σουβενίρ από το Βόρνεο- είτε για τα υπόλοιπα (μεταξύ των οποίων και το τελευταίο του, ένα γαλάζιο χρυσάνθεμο στο μπράτσο του) που του είχε σχεδιάσει ο καλός του φίλος, Takashi Matsuba, στο studio του στο Brooklyn. Ο ίδιος ο Bourdain συνήθιζε να παρομοιάζει το σώμα του σαν ένα παλιό αυτοκίνητο γεμάτο γρατσουνιές και χτυπήματα. Κάθε φορά που χτύπαγε ένα νέο tattoo έλεγε πως "ένα ακόμη βαθούλωμα δεν θα το κάνει χειρότερο".

ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝ 2

Τον Matsuba, θα εμπιστευθεί και η μητέρα του Tony, Gladys Bourdain, για να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του γιου της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, στις 8 Ιουνίου. Η κα Bourdain θα γράψει το όνομα του εκλιπόντος γιου της ("Tony") στο εσωτερικό του καρπού της, αποδίδοντας τον δικό της, κάπως πιο προσωπικό, φόρο τιμής. Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο τατουάζ που θα κάνει ποτέ η πρώην δημοσιογράφος των New York Times.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.