Η Rosie Huntington ποζάρει μόνο με τα κοσμήματά της
Και κάπως έτσι, έφτιαξε η Παρασκευή μας.
Η Rosie Huntington έκανε αίσθηση με την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο μερικά εντυπωσιακά, χρυσά κοσμήματα. Η διάσημη καλλονή, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στις Κάννες για το Φεστιβάλ Καννών, δε δίστασε να μοιραστεί προσωπικές στιγμές από την παραμονή της στη Γαλλική Ριβιέρα.
Στις εν λόγω λοιπόν φωτογραφίες, η Huntington αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και θηλυκότητας, πραγματικά αξιοθαύμαστης. Οι φανς της μάλιστα, δεν άργησαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την τολμηρή ανάρτησή της, κάνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Κάννες, η Rosie δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τις δραστηριότητές της, περιλαμβάνοντας στιγμιότυπα από τις πολυτελείς εκδηλώσεις που παρακολούθησε, τα εντυπωσιακά φορέματα που φόρεσε και τα ειδυλλιακά τοπία που την περιέβαλλαν.
Ωστόσο, η ανάρτηση που λατρέψαμε όλοι, ήταν δίχως αμφιβολία η παραπάνω. Αυτή δηλαδή με τα λιγότερα ρούχα.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα
Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο
Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.
Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου
Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.
Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President
Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21
Εξόρμηση στον χειμώνα
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.
Γραφει Πωλινα Φραγκου
