Ο Walter White και o Jesse Pinkman επέστρεψαν στο τροχόσπιτο του Breaking Bad

Τι μαγειρεύει το θρυλικό δίδυμο της αμερικανικής τηλεόρασης;

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 19 Ιουλίου 2018

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή του Breaking Bad στο δίκτυο AMC. Ποιος μπορεί όμως να ξεχάσει τις περιπέτειες του Walter White (Bryan Cranston) και του Jesse Pinkman (Aaron Paul) στο πιο διάσημο τροχόσπιτο της αμερικανικής TV; Μάλλον κανείς, και σίγουρα όχι εκείνοι αφού πρόσφατα επανεμφανίστηκαν στα παλιά τους λημέρια.

Πριν ενθουσιαστείς ελπίζοντας σε κάποιο spin-off, κι επειδή δεν θέλουμε να παίζουμε με το μυαλό σου, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε περί τίνος πρόκειται: οι δύο ηθοποιοί γύρισαν ένα σποτάκι για φιλανθρωπικούς σκοπούς στα πλαίσια της καμπάνιας Omaze για τη δέκατη επέτειο της σειράς, μπαίνοντας για μία ακόμα φορά στα ρούχα των ρόλων που τους χάρισαν παγκόσμια αναγνώριση.

Ποιο είναι το κόλπο τώρα; Μπορείς κι εσύ, αν το θες να μαγειρέψεις (πρωινό, μην πάει το μυαλό σου στην crystal meth) με τον Dr. White και τον κ. Pinkman. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δωρίσεις κάποια χρήματα στον φιλανθρωπικό σκοπό που εκπροσωπούν και να μπεις σε μία κλήρωση που θα σε στείλει για ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες με τελικό προορισμό το τροχόσπιτο του Breaking Bad.

Όσο για την πιθανότητα να δούμε αυτό το αταίριαστο μεν αχτύπητο δίδυμο δε στις οθόνες μας, δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι μικρές ή μεγάλες. Σίγουρα όμως κάτι έχει αρχίσει να κινείται, αφού ο παραγωγός της σειράς Vince Gilligan, o οποίος επιβλέπει το εκτενές spin-off του Better Call Saul έχει δηλώσει πώς θέλει "απεγνωσμένα" να τους δει ξανά στη μικρή οθόνη.

Μήπως, τελικά, ένα comeback είναι περισσότερο κοντά από ότι νομίζουμε;

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία