Μία μοναδική art shopping εμπειρία στο Belvedere Mykonos
Το δημοφιλές ξενοδοχείο της Μυκόνου εγκαινιάζει φέτος το καλοκαίρι το Belvedere Pop Up Art Store και υποδέχεται τα brands VB, Kalopsia και Carolin Ehret.
Το Belvedere Mykonos, ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς του καλοκαιριού, εγκαινιάζει φέτος έως τις 15 Σεπτεμβρίου το Belvedere Pop Up Art Store, το οποίο φιλοξενεί τρία μοναδικά brands υψηλής αισθητικής −VB, Kalopsia και Carolin Ehret− ενώνοντας αρμονικά την τέχνη με το design.
Η Victoria de Borbon, εμπνευστής του brand VB που δημιουργεί limited edition μοναδικά σερβίτσια για συλλέκτες σε όλο τον κόσμο, η Kalopsia, το εμβληματικό brand δημιουργικής κεραμικής της Ελίνας Βασιλάκη με τα διακοσμητικά κεραμικά αντικείμενα που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και το design τους, καθώς και τα αφηρημένα χρωματιστά έργα της Carolin Ehret και τα ανάγλυφα τοίχου που δημιουργεί στο κεραμικό project Meltemi Art, βρίσκονται φέτος το καλοκαίρι στο Belvedere Pop Up Art Store.

Σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον τέχνης και design, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των καλλιτέχνιδων απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία art shopping.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα
Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο
Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.
Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου
Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.
Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President
Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21
Εξόρμηση στον χειμώνα
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.
Γραφει Πωλινα Φραγκου