Claudia Schiffer, δε θα σε βαρεθούμε ποτέ

Το πασίγνωστο μοντέλο "αλωνίζει" στα ελληνικά νησιά και εντυπωσιάζει τα πλήθη.

Με ένα ολόλευκο μπικίνι εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Claudia Schiffer. Το πασίγνωστο μοντέλο, που πριν από 3 μέρες γιόρτασε τα 54 του χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνοντας μάλιστα όλες της τις ομορφιές. 

Ειδικότερα, η αιώνια αγαπημένη μας ξανθιά ύπαρξη, αν και δε δημοσιεύει μπόλικο υλικό από τις διακοπές της, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της την πιο ωραία εικόνα, που δεν είναι άλλη από το καλλίγραμμο σώμα της.

Γυμνασμένη και εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε, η Claudia Schiffer ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο στέκεται στη μέση του μπαλκονιού της κρατώντας στο χέρι της μία πεταλούδα. 

Κάπου εδώ λοιπόν, αξίζει να αναφέρουμε τα αυτονόητα. Πως τη γερμανίδα καλλονή δηλαδή, δε θα την βαρεθούμε ποτέ. Ειδικά όσο φορά ολόλευκα μπικίνι. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα

Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Τι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο

Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.

Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου

Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.

Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President

Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21

Εξόρμηση στον χειμώνα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.

Γραφει Πωλινα Φραγκου