Ο Brad Pitt αντιγράφει το στυλ κάθε συντρόφου του και κανείς δεν το έχει προσέξει ποτέ

Ένα άρθρο της βρετανικής Daily Express από το 2006 μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 30 Ιουλίου 2018

Φυσικά και ξέρεις τον Brad Pitt. Ναι, αυτόν τον όμορφο ηθοποιό που όλες κάποια στιγμή έχουν ερωτευτεί και έχει καμιά ντουζίνα παιδιά.

Εκτός από αυτά όμως, έχει μια κακή συνήθεια: Να αντιγράφει το στυλ της κάθε γυναίκας που έχει στο πλευρό του κατά καιρούς. Και όταν λέμε αντιγραφή, το εννοούμε. 

Μπορεί να μην το έχεις προσέξει αλλά το έκανε η Sarah McGonagall, μια φωτογράφος από τη Νέα Υόρκη. Και το tweet της φυσικά και έγινε viral, αποδεικνύοντας πως αν κάτι λείπει από τον Brad Pitt, αυτό είναι σίγουρα το προσωπικό γούστο. 

 

 

Ένα άρθρο που φαίνεται να έχει δημοσιευτεί στην Daily Express το 2006 ήταν το πρώτο που είχε ασχοληθεί ενδελεχώς με το όλο θέμα - τότε δεν υπήρχε άλλωστε Brexit και τα βρετανικά μέσα έδιναν στο κοινό αυτό που ακριβώς ήθελε: Τον Brad Pitt μαζί με τις φιλενάδες του. 

Στις φωτογραφίες αρχείου, βλέπουμε τον Pitt σε κάθε περίσταση: Με την Angelina Jolie φορά τα secret agent γυαλιά ηλίου, με την Jennifer Anniston έχει τις ίδιες ανταύγειες, μέχρι και με την απόλυτη ξινιόλα Gwyneth Paltrow προσπαθεί να ταιριάξει εμφανισιακά (το ύφος του βέβαια σε αυτή την περίπτωση τα λέει όλα). 

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Χρήμα & Καριέρα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες για το ημερολόγιο Pirelli 2019

Η Gigi Hadid, η Laetitia Casta και η Julia Garner σε backstage εικόνες από τον φωτογράφο Albert Watson.