Τίποτα ιδιαίτερο απλά ο The Rock κάνει δώρο-έκπληξη στον κασκαντέρ του ένα φορτηγό

Η αντίδρασή του ήταν απίστευτη.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 01 Αυγούστου 2018

Ο Dwayne -The Rock-Johnson έχει τον ίδιο κασκαντέρ επί 16 χρόνια: τον Tanoai Reed, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ξάδελφός του. Για να δείξει την εκτίμησή του για τα τόσα χρόνια που ο Reed ρισκάρει τη σωματική του ακεραιότητα στις επικίνδυνες σκηνές, ο Johnson τον εξέπληξε κάνοντας δώρο ένα θηριώδες φορτηγάκι -και κινηματογράφησε το συμβάν.

 

A post shared by therock (@therock) on

Ο Johnson ξεγέλασε τον Reed λέγοντάς του ότι θα γυρνούσαν μερικά πλάνα behind-the-scenes, μιας και ο κασκαντέρ είχε μόλις αναρρώσει από κάποιο τραυματισμό. Και αφού του έπλεξε το εγκώμιο τραγουδιστά, ο The Rock αποκάλυψε με μια κίνηση το μαύρο pickup. Ο Reed συγκινήθηκε πολύ.

"Έχει σπάσει τα μισά του κόκαλα, έχει σκίσει τένοντες και συνδέσμους άπειρες φορές, ωστόσο είναι σκληρό καρύδι", γράφει ο ο Johnson στο Instagram. "Όλα γίνονται με ένα στόχο στο μυαλό: να παραδώσουμε στον κόσμο την καλύτερη δυνατή ταινία δράσης. Ευλογημένος να είναι που μου δίνει αυτή την ευκαιρία", έγραψε ο Reed στο δικό του λογαριασμό.

 

A post shared by Tanoai Reed (@samoanstuntman) on

Ο Tanoai Reed δουλεύει ως stunt man του Johnson από την ταινία The Scorpion King, την ταινία που καθιέρωσε τον The Rock ως κινηματογραφικό αστέρι. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό, ο Johnson δεν είχε ιδέα ότι ήταν συγγενείς. Από τότε έχουν συνεργαστεί σε 24 ταινίες, με τον Reed, μάλιστα, να είναι υποψήφιος 10 φορές στα βραβεία World Stunt, κερδίζοντας τρεις φορές το τρόπαιο.

 

A post shared by Tanoai Reed (@samoanstuntman) on

"Ο DJ μού δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη από κάθε άλλο ηθοποιό που έχω ντουμπλάρει", είπε ο Reed σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Όταν πρόκειται για μια αληθινά επικίνδυνη σκηνή, ο The Rock ξέρει καλά ότι ο ξάδελφός του ο Tanoai θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Και αυτό μου με κάνει να τον ευγνωμονώ ακόμη περισσότερο είναι και το γεγονός ότι οποιαδήποτε συνέντευξη του Dwayne και αν διαβάσω για κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί, το όνομά μου είναι εκεί. Τέτοιος τύπος είναι ο The Rock".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης