Ο Louis C.K. έκανε stand up 9 μήνες μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο #metoo

Ο διάσημος κωμικός για 15 λεπτά βρέθηκε πάνω στη σκηνή του Comedy Cellar.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Louis C.K. παραδέχθηκε πως έχει διαπράξει συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικές παραβάσεις απέναντι σε πέντε γυναίκες. Ύστερα από ένα άρθρο των New York Times, ο C.K. είχε εκδώσει τότε μία δήλωση που επιβεβαίωνε το γεγονός ότι αυνανίστηκε μπροστά τους. "Έχω περάσει τη μεγάλη (και πολύ τυχερή) καριέρα μου λέγοντας ό,τι θέλω και παίρνοντας ό,τι θέλω" είχε γράψει τότε. "Τώρα είναι η ώρα να κάνω λίγο στην άκρη και να περάσω πολύ χρόνο ακούγοντας αντί να μιλάω".

Η επανεμφάνιση του C.K. έχει σηκώσει τεράστια συζήτηση στα αμερικανικά μέσα

Εννιά μήνες μετά όλα δείχνουν ότι ο διάσημος κωμικός κουράστηκε να ακούει και θέλησε να μπει ξανά στην ενεργό δράση. Ανέβηκε στην σκηνή του Comedy Cellar στο Greenwich Village για 15 λεπτά, στο venue που εδώ και χρόνια έκανε guest εμφανίσεις, όπου το κοινό των 115 ατόμων περίπου, σύμφωνα με τους New York Times τον υποδέχθηκε "θερμά, χειροκροτώντας τον όρθιοι, ακόμα και πριν καν ξεκινήσει". Η επανεμφάνιση του C.K. έχει σηκώσει τεράστια συζήτηση στα αμερικανικά μέσα. Ήταν, τελικά, αρκετός ο καιρός της "εθελούσιας τιμωρίας" που επέβαλε στον εαυτό ή μήπως απλά φρόντισε να περάσει λίγο η μπόρα;

Τους τελευταίους εννιά μήνες το όνομά του έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, η ταινία του I Love you, Daddy -το πορτραίτο ενός παραστρατημένου 60αρη που αποπλανεί μία έφηβο- όπως ήταν λογικό αποσύρθηκε, όμως για πολύ κόσμο, κι ιδιαίτερα γυναίκες, 270 μέρες απουσίας από τη show-biz δεν είναι και τίποτα τρομερό. Ιδιαίτερα για έναν άνθρωπο με τόση απήχηση στο κοινό και τόση δύναμη στον χώρο.

Το σκάνδαλο του #metoo συνεχίζει να ταλανίζει την Αμερική κι είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τους πραγματικούς θύτες, τους μεταμελημένους θύτες αλλά κι εκείνους που τους πήρε η μπάλα, όπως η περίπτωση του Aziz Ansari.

Τελικά, όπως συνήθως γίνεται, όταν καταλαγιάσει ο αχός από όλο αυτό θα μπορέσουμε να κρίνουμε με ακρίβεια την κίνηση του Louis C.K. να επιστρέψει μετά από τόσο λίγο (;) χρόνο στη σκηνή.

 Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear