Στα καλά νέα της ημέρας: Ο Neil Young κι η Daryl Hannah παντρεύτηκαν

Ο θρυλικός rocker βρήκε το άλλο του μισό στην πρωταγωνίστρια του Kill Bill.

Keep on rocking on the free world για τον 72χρονο Neil Young και την 57χρονη Daryl Hannah που δείχνουν έμπρακτα πως η ζωή δεν τελειώνει ποτέ, παρά μονάχα όταν αποχωρίσουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Πριν λίγες ημέρες δέθηκαν με τα τα δεσμά του γάμου, και παρότι οι ίδιοι δεν το ανακοίνωσαν επίσημα, υπήρξαν διαρροές από την μπάντα του θρυλικού rocker.

"Τα συγχαρητήρια μου στην Daryl Hannah και τον Neil Young για τον γάμο τους" έγραψε ο κιθαρίστας Mark Miller. Μάλιστα το αινιγματικό instagram post της πρώτης με caption "μάλλον κάποιος μας παρακολουθεί" φαίνεται πως επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

 

A post shared by Daryl Hannah (@dhlovelife) on

Η αλήθεια είναι πως η σχέση των δύο καλλιτεχνών είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από τους καλοθελητές των μέσων ενημέρωσης καθώς φαίνεται ότι υπήρξε η αιτία για να διαλύσει ο Young τον προηγούμενό του γάμο. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή χωρίς να χρειάζεται την έγκριση του (κίτρινου) τύπου.

Πέρα από τα προσωπικά του ζευγαριού τώρα, η Daryl Hannah που την μάθαμε από το ελαφρύ σινεμά των 80s και την αγαπήσαμε ως πρωταγωνίστρια του Kill Bill, έχει έρθει πολύ κοντά με τον τραγουδοποιό και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αφού τον σκηνοθέτησε φέτος στο ψυχεδελικό γουέστερν με τίτλο Paradox.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον. Είμαι αιώνια ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, κάτι για το οποίο νιώθει και εκείνη το ίδιο" ήταν οι δηλώσεις του Neil Young πριν λίγο καιρό. Προφητικά λόγια που φαίνεται ότι επισημοποιήθηκαν και με τα δεσμά του γάμου.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης