Ο καθένας μπορεί να κάνει Peaky Blinders tour στα μέρη που γυρίστηκε η σειρά

Σημαντική σημείωση: Η ξενάγηση γίνεται στο Λίβερπουλ κι όχι στο Μπέρμιγχαμ.

Οι φανατικοί οπαδοί της οικογένειας Shelby καλά θα κάνουν να σημειώσουν στην ατζέντα τους, καθώς θα ήταν κρίμα να χάσουν το αυθεντικό Peaky Blinders tour που πραγματοποιείται στο Λίβερπουλ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε όλα τα κομβικά για τη σειρά μέρη. Ναι, καλά διάβασες: Λίβερπουλ. Το τηλεοπτικό προϊόν που τίμησε όσο κανένα άλλο το Μπέρμιγχαμ, δεν γυρίζεται εκεί, αλλά στο λιμάνι από όπου κάποτε ξεκίνησαν τη μεγάλη τους πορεία οι Beatles.

Μετά το σοκ της αποκάλυψης, ας προχωρήσουμε αναλυτικότερα στο τι περιλαμβάνει αυτό το tour: ενδεικτικά αναφέρουμε τις σκοτεινές συνοικίες με τα εργατικά χαμόσπιτα του Small Heath καθώς και τα ατμοσφαιρικά ποταμίσια λιμάνια που στη σειρά είναι γνωστά ως Northern Docks.

Ο καθένας μπορεί να κάνει Peaky Blinders tour στα μέρη που γυρίστηκε η σειρά
Χαρακτηριστική σκηνή από τα γυρίσματα στα Northern Docks.

To απλό tour διαρκεί περίπου τρεις ώρες με τους συμμετέχοντες να επισκέπτονται 10 διαφορετικά films locations. Αν τώρα είσαι πραγματικός fan, μπορείς πάντα να επιλέξεις τη διευρυμένη εκδοχή του και να προσθέσεις άλλα πέντε film locations στην εμπειρία σου.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι ότι το όλο πρότζεκτ αναφέρεται μόνο σε Βρετανούς, η Julie Kershaw, μέλος του Institute of Tourist Guides, έρχεται να σε διορθώσει λέγοντας πως αναμένουν αρκετούς τουρίστες από Ολλανδία, Γαλλία αλλά ακόμα και από την Αμερική. Γιατί όχι, λοιπόν, κι από Ελλάδα;

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος