Εν τω μεταξύ, κάποιος επιτέθηκε με εναέρια κλωτσιά στον Arnold Schwarzenegger

Ο ηθοποιός συνομιλούσε με θαυμαστές του, την ώρα που δέχτηκε ένα χτύπημα από το πουθενά.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 20 Μαΐου 2019

Θα τολμούσες ποτέ να τα βάλεις με τον Εξολοθρευτή ή με τον Dutch από τον "Κυνηγό"; Προφανώς όχι. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν σκέφτηκε ένας τύπος στη Νότια Αφρική, ο οποίος επιτέθηκε με εναέρια κλωτσιά στον Arnold Schwarzenegger, στο φεστιβάλ Arnold Classic Africa, την ώρα που ο 71χρονος ηθοποιός και πολιτικός συνομιλούσε με θαυμαστές του.

Οι βοηθοί και οι σωματοφύλακες του Arnie περιόρισαν αμέσως τον άντρα που έκανε την επίθεση, με τον Schwarzenegger να αιφνιδιάζεται μεν αλλά να μη φαίνεται να τραυματίζεται δε. Οι παρευρισκόμενοι από την πλευρά τους, δυσκολευόντουσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε συμβεί μπροστά τους.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ενημέρωνε άπαντες μέσω Twitter για την κατάστασή του, καθησυχάζοντας τους fans του. 

"Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε. Θεώρησα ότι ήταν κάποιου είδους αστείο από το κοινό, κάτι δηλαδή που γίνεται συχνά. Δεν συνειδητοποίησα τι ακριβώς συνέβη μέχρι που είδα το βίντεο" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Schwarzenegger στο μήνυμά του. 

Η ταυτότητα αλλά και το κίνητρο του δράστη δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.  

Από: Esquire ES 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η τέχνη του διασημότερου ροζέ κρασιού του πλανήτη

Το Château Miraval έχει μακρόχρονη ιστορία που ξεκινάει από τα ρωμαϊκά χρόνια, αλλά γνώρισε το υπέρτατο σημείο δημοφιλίας μόλις το 2013, όταν αγοράστηκε από το διασημότερο –τότε– ζευγάρι του Χόλιγουντ, Angelina Jolie και Brad Pitt.

Πωλείται η έπαυλη του Mel Gibson στο Μαλιμπού

Με μόλις $14.500.000 μπορεί κάποιος να αγοράσει το εκπληκτικό σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη.