Πρώτη γνωριμία με το νέο, old school Batmobile

Όλα δείχνουν ότι ο Robert Pattinson θα μπει σε mood νοσταλγίας.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 05 Μαρτίου 2020

Ίσως, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα Batman του Christopher Nolan, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος-νυχτερίδα δεν πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μετά από ένα μάλλον απογοητευτικό πέρασμα του Ben Afleck στον ρόλο, ο οποίος έμεινε στη σκιά του Christian Bale, ο προστάτης της Gotham City έχει ένα νέο alter ego. Το όνομά του; Robert Pattinson.

Μάλιστα, εκτός από νέο πρωταγωνιστή, όλα δείχνουν ότι ο σκηνοθέτης Matt Reeves αποφάσισε να ανανεώσει και το αγαπημένο gadget του Batman με τον πιο old school τρόπο όμως. Έτσι, μας σύστησε τη δικιά του εκδοχή του Batmobile, η οποία και είναι γεμάτη vintage αισθητική και έναν αέρα από τα μακρινά 60s.

Ναι, η νοσταλγία είναι στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε δε μας κάνει και τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι το Batmobile θυμίζει πάρα πολύ το αυτοκίνητο της θρυλικής (αλλά τρομερά cult) τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Adam West. Άλλωστε ο Pattinson έχει αποδείξει τόσο με τις καλλιτεχνικές όσο και με τις στιλιστικές του επιλογές πως το vintage του πάει. Ή μάλλον του πάει πολύ.

Πρώτη γνωριμία με το νέο, old school Batmobile

Εκείνο πάλι που δεν έχει γεμίσει χαμόγελα και αισιοδοξία τους fans, είναι μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του νέου Batman: H μηχανή του ανθρώπου νυχτερίδα όπως και η στολή που φορά ο κασκαντέρ δείχνουν άκομψες, υπερβολικές και σε καμία περίπτωση αντάξιες ενός σούπερ ήρωα. Επειδή, όμως, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, υπάρχει πάντα η πιθανότητα όλο αυτό να ήταν μία άτυχη στιγμή από τα γυρίσματα. Μία λήψη που μετά το μοντάζ θα φαίνεται εξαιρετική.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα τα sms που καίνε τον Johnny Depp

"Ας την πνίξουμε και ας την κάψουμε", είναι μόνο ένα από τα δεκάδες απειλητικά για τη ζωή της πρώην συζύγου του, Amber Heard μηνύματα, που έστελνε σε φίλο του ηθοποιό.

28 δυναμικές γυναίκες που εμπνέουν

Από τις Σουφραζέτες και τη Simone de Beauvoir μέχρι την Alice Walker και τη Michelle Obama, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας.