Η έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Megan Markle στο Λος Άντζελες

Από το αληθινό παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετακόμισαν στο δικό τους "παλάτι" με οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

Η κοινή ζωή τους έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις από την αρχή της ανακοίνωσης του δεσμού τους μέχρι και σήμερα, αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να κάνουν μια νέα αρχή. Για να το πετύχουν αυτό, μετακόμισαν αρχικά στον Καναδά και μετά στο Λος Άντζελες σε μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν από το παλάτι.

Ουσιαστικά, έφυγαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και πήγαν στο δικό τους "παλάτι" αξίας 18 εκατ. δολαρίων όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Το παλάτι της Μέγκαν

Βέβαια, αν νόμιζαν θα κατάφερναν να κρατήσουν κρυφό το νέο τους σπίτι και ότι θα ξέφευγαν από τα βρετανικά ΜΜΕ είναι γελασμένοι, αφού εδώ και μήνες προσπαθούσαν να ανακαλύψουν πού ζει το ζευγάρι στο Λος Αντζελες. Τελικά τους ξετρύπωσε η Dail Mail αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους ζουν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία ανήκει στον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι. Μάλιστα, αναφέρει ότι τον γνώρισαν μέσω της κοινής τους φίλης Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πρόκειται για μια τοσκανικού στυλ βίλα που έχει οκτώ υπνοδωμάτια, 12 μπάνια και πραγματικά μοιάζει με παλάτι.

Η έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Megan Markle στο Λος Άντζελες

Το πολυτελές κρησφύγετο του ζευγαριού και του ενός έτους γιου τους, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου της κοινότητας Beverly Ridge Estates, όπου διαμένει η ελίτ των σταρ και είναι αυστηρά περιφρουρούμενη για την ασφάλειά τους.

Αν και δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο Χάρι και η σύζυγός του νοικιάζουν την έπαυλη ή μένουν εκεί ως φιλοξενούμενοι.

Δεν έχει γίνει κάποια καταγραφή για πώληση, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ.

Από τότε που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εμφανιστεί ελάχιστες φορές δημόσια, συμμετέχοντας εθελοντικά σε προγράμματα βοήθειας ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Στις 6 Μαΐου το ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του, Άρτσι, μέσα από ένα βίντεο στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ κρατά στην αγκαλιά της τον όμορφο και κατάξανθο γιο της και προσπαθεί να του διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι, ενώ ο μπαμπάς τους τραβάει με το κινητό του.

Ενα βίντεο που δεν ευχαρίστησε καθόλου το παλάτι, το οποιο τηρεί κάποιους κανόνες και πρωτόκολλα. Αυτή η κίνηση όχι μόνο παραβίασε το πρωτόκολλο, αλλά πρόσβαλε κιόλας όλα τα μέλη του και κυρίως τη βασίλισσα και το κύρος που έχει παγκοσμίως.

Από: thetoc.gr


Κεντρική φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης