Ένας dating coach εξηγεί γιατί κάποιοι παραμένουν single παρά τη θέλησή τους

Ο ειδικός του site D' Marge ρίχνει φως στον κύκλο των χαμένων ραντεβού.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 11 Σεπτεμβρίου 2018

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι καθόλου κακό να είσαι single. Το αντίθετο, αφού η εργένικη ζωή πολλές φορές είναι το πλησιέστερο μέρος που υπάρχει στον Παράδεισο. Αυτό, βέβαια, ισχύει όταν γίνεται κατ' επιλογήν κι όχι κατ' ανάγκη.

Αν δηλαδή προσπαθείς συνεχώς, βγαίνεις ξανά και ξανά ραντεβού με ποσοστό επιτυχίας γύρω στο 0% ενώ παράλληλα νιώθεις αφόρητη μοναξιά, ίσως θα έπρεπε να ακούσεις προσεκτικά τις συμβουλές που μοίρασε απλόχερα ο dating coach του D'Marge.

Ένας dating coach εξηγεί γιατί κάποιοι παραμένουν single παρά τη θέλησή τους

O ειδικός σε θέματα ραντεβού έριξε φως στον κύκλο των χαμένων προσπαθειών, αποκαλύπτοντας εκείνους τους λόγους που σε κάνουν να μένεις μπουκάλα. Εμείς φροντίσαμε να κάνουμε μία συνοπτική περίληψη των όσων έγραψε.

Δεν μιλάς στις γυναίκες

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, ο μόνος τρόπος για να πλησιάσεις μία γυναίκα είναι να τις μιλήσεις. Οι εποχές των σπηλαίων και των ροπάλων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν δεν κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα και δεν τους μιλάς, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. 

Δεν εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου

Μπορείς να πιστέψεις ότι τα κορίτσια έχουν τη μαγική ιδιότητα να μυρίζουν τα νύχια τους για να καταλάβουν ότι αποτελούν το αντικείμενο του πόθου σου, δυστυχώς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καλό είναι να γίνεσαι κατανοητός. Κι ενίοτε όσο πιο σαφής μπορείς. Άσε εκείνες να αποφασίσουν και μη φοβάσαι την αποτυχία.

Δεν πιστεύεις στον εαυτό σου

Παρότι οι γυναίκες δεν μπορούν να μυριστούν από μόνες τους το ενδιαφέρον σου για εκείνες, έχουν από την άλλη την εξωπραγματική ικανότητα να μυρίζονται την έλλειψη αυτοπεποίθησης από χιλιόμετρα μακριά. Αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου, πώς περιμένεις να πιστέψουν εκείνες σε εσένα;

Από: Esquire NL

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυστικό για καλύτερο σεξ κρύβεται στην αναπνοή σου

Μάθε πώς να ελέγχεις την αναπνοή σου για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι.

Μήπως είσαι εθισμένος στο πορνό; Το κοιτάμε για σένα

Πόσο μεγάλη απειλή είναι κάτι τέτοιο για την ευτυχία σου;