Το Nana Princess στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με το TripAdvisor

Μια πολύ σημαντική αναγνώριση τόσο για τον Όμιλο Καράτζη, όσο και για τους ανθρώπους του Nana Princess.

Γράφει: Esquire Editors 06 Αυγούστου 2020

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, της διάσημης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στα 25 καλύτερα Luxury Resorts της χώρας, βρίσκεται για το 2020 το Nana Princess του Oμίλου Καράτζη. Οι χρήστες της παγκοσμίου φήμης πλατφόρμας του Trip Advisor ψήφισαν και βράβευσαν για μια ακόμα χρονιά την άριστη φιλοξενία και την high-end εμπειρία διαμονής που προσφέρει το Nana Princess στους επισκέπτες του, στο πλαίσιο των Best of the Best των Travellers’ Choice Awards.

Το Nana Princess στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με το TripAdvisor
Nana Princess
Nana Princess

Πρόκειται μια πολύ σημαντική αναγνώριση τόσο για τον Όμιλο Καράτζη, όσο και για τους ανθρώπους του Nana Princess ,καθώς προέρχεται από τα σχόλια των ίδιων των επισκεπτών οι οποίοι επιβραβεύουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής και την θερμή αυθεντική Κρητική φιλοξενία για την οποία διακρίνεται το ξενοδοχείο. Οι υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες και οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις πάνω στη θάλασσα, σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή και την κομψή διακριτική πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την αισθητική των δωματίων του Nana Princess, είναι μερικά από τα στοιχεία τα οποία οι χρήστες της πλατφόρμας αναδεικνύουν στις κριτικές τους. Η τιμή για όλη την ομάδα του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ξεχωρίζει για τις παροχές και την συνολική εμπειρία που προσφέρει σε φιλοξενούμενους από όλο το κόσμο.

Nana Princess

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διακρίσεις όπως αυτές του θεσμού "Aesthetic & Spa Awards 2020”, από την Boussias Communications, στον οποίο το ξενοδοχείο βραβεύτηκε για το κέντρο ευεξίας Royal Wellness Club που λειτουργεί στο εσωτερικό του, στις εξής κατηγορίες: Best Hotel Spa - Resort Spa, Best Luxury Spa και Best Spa Client Service.

Nana Princess

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ιρλανδικός μύθος λέει ότι σε αυτό το αρχοντικό ζούσε ο διάβολος

Το Loftus Hall, το στοιχειωμένο αρχοντικό του νησιού, πωλείται.

Ταξίδι με αεροπλάνο: 13 tips για να "πετάξεις" με ασφάλεια

Από το ποια θέση να επιλέξεις μέχρι τι να κάνεις πριν το ταξίδι.