Πώς είναι η διαμονή στο πιο design-άτο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης

Το Sanders της δανέζικης πρωτεύουσας μοιάζει και είναι ξεχωριστό.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιουνίου 2018

Μπορεί να άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον προηγούμενο Νοέμβριο, ωστόσο θεωρείται ήδη το πιο design-άτο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης. Το Sanders είναι μια έμπνευση του πρώην αρχιχορευτή του Royal Danish Ballet, Alexander Kolpin, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του διατηρούν ακόμη δύο boutique ξενοδοχεία στην Δανία, τα Helenekilde Badehotel και Tisvildeleje Strandhotel.

Πώς είναι η διαμονή στο πιο design-άτο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της δανέζικης πρωτεύουσας και μερικά μόλις μέτρα από το Royal Danish Theatre, το Sanders στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 1869. Κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη λόγω της διακριτικής πολυτέλειάς του, που είναι εμφανής σε κάθε του χώρο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝΤΕΡΣ 6

Από τις δρύινες πόρτες και τα ξύλινα πατώματα, τα vintage δανέζικα έπιπλα και τα έργα τέχνης στους τοίχους μέχρι ακόμη και τις μεταξένιες στολές του προσωπικού, σε όλα έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝΤΕΡΣ 4

Τα παραπάνω συνηγορούν στην αίσθηση οικειότητας που αποπνέει από την πρώτη στιγμή που κάποιος θα βρεθεί σε αυτό, σε ένα άκρως κομψό ωστόσο περιβάλλον.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝΤΕΡΣ 3

Στα 54 δωμάτιά του -από απλά δίκλινα μέχρι apartment suites- κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, το ξύλο και το μάρμαρο, ενώ πολλοί επισκέπτες τονίζουν πως έχει τα καλύτερα mini bar στην Ευρώπη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝΤΕΡΣ 2

Χώροι όπως τo επιβλητικό lounge, το bar TATA, το εστιατόριο Sanders Kitchen ή η ταράτσα με την γυάλινη οροφή στον 5ο όροφο έρχονται να ολοκληρώσουν την πραγματικά αξέχαστη εμπειρία του πολυσυζητημένου στον ταξιδιωτικό χώρο boutique ξενοδοχείου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝΤΕΡΣ 1

Oι τιμές των δωματίων ξεκινούν από τα €200.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου του Κατάρ

Μείναμε στο Mondrian Doha και καταλαβάμε γιατί η πρωτεύουσα του Κατάρ φιλοδοξεί να γίνει το υπερπολυτελές hub της Μέσης Ανατολής.

Κάναμε το γύρο της Ευρώπης και βρήκαμε τις πιο όμορφες γειτονιές της

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Μοντενέγκρο σε 12 μαγικές φωτογραφίες.