Γιατί οι διακοπές στη Νεάπολη Λακωνίας θα σου μείνουν αξέχαστες

Στο Neapoli Villas θα αφεθείς σε μια αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας, μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.

Γράφει: Esquire Editors 20 Ιουλίου 2018

Η νοτιοανατολικότερη ηπειρωτική πόλη της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης άρχισε εσχάτως να μπαίνει στη λίστα των ψαγμένων ταξιδιωτών και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό.

Γιατί οι διακοπές στη Νεάπολη Λακωνίας θα σου μείνουν αξέχαστες

Η εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της ευρύτερης χερσονήσου των Βοιών, το ήσυχο και οικογενειακό κλίμα της, οι θαυμάσιες κοντινές αποδράσεις και η δροσερή αύρα της καθιστούν την αγκαλιασμένη από τον ήρεμο και απάνεμο κόλπο Νεάπολη Λακωνίας, σαν έναν από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους προορισμούς.

ΝΕΑΠΟΛΗ 3

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Νεάπολης και μόλις 20 μέτρα από την παραλία, βρίσκεται το Neapoli Villas. 

ΝΕΑΠΟΛΗ 4

Προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα προς την πανέμορφη Ελαφόνησο, το συγκρότημα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός του σου χαρίζει την αίσθηση εξοχικής κατοικίας με υλικά όπως το ξύλο και την πέτρα να πρωταγωνιστούν. Επίσης, διαθέτει μεγάλες βεράντες και κοινόχρηστους ανοιχτούς χώρους που θα σε φέρουν σε άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. 

ΝΕΑΠΟΛΗ 2

 

Κάθε βίλα διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και ευρύχωρο εσωτερικό με μεγάλο σαλόνι αλλά και κάθε σύγχρονη παροχή, προσφέροντας απαίδευτα στον επισκέπτη τόσο την άνεση που έχει ανάγκη όσο και μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας. 

ΝΕΑΠΟΛΗ 1

Το Neapoli Villas είναι εκείνος ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, χαλαρώνοντας και εξερευνώντας τις ομορφιές μίας εκ των πιο προικισμένων περιοχών της Ελλάδας. 

Info

Νεάπολη Λακωνίας, τηλ.: 2106525520

www.neapolivillas.com
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης