Τι πραγματικά θέλουμε να παρέχει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Το απρόσμενο αποτέλεσμα μίας έρευνας.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 09 Αυγούστου 2019

Ήταν δύσκολο να το προβλέψει κανείς, η έρευνα όμως του Quora σχετικά με το τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση: τεχνολογία. Χρειαζόμαστε καλό wi-fi, εύκολα προσβάσιμες και λειτουργικές πρίζες, για να φορτίζουμε το κινητό και να χρησιμοποιούμε την ξυριστική μηχανή χωρίς να χρειάζεται να την φορτίσουμε από πιο πριν.

Τα ταξίδια μας πια εξαρτώνται από την τεχνολογία

Τα ταξίδια μας πια εξαρτώνται από την τεχνολογία: παίρνουμε μαζί μας smartphones, laptops, κάμερες, bluetooth, ξυριστικές μηχανές κι ό,τι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό μας. Προφανώς ένα καθαρό δωμάτιο, ένα άνετο κρεβάτι κι ένα καλό πρωινό είναι σημαντικά, φαίνεται όμως ότι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γιατί η χαρά του να ανακαλύπτει κανείς πως η τηλεόραση του δωματίου είναι τελευταίας τεχνολογίας, οπότε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο Netflix, είναι αξεπέραστη. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει.

Τι πραγματικά θέλουμε να παρέχει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Κάμερες, GPS μέχρι κι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες δεν λειτουργούν χωρίς ρεύμα. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, σε μέρη που ο θεός της τεχνολογίας δεν έχει ακόμα πατήσει το πόδι του, εμείς χρειαζόμαστε τα smartphones για να αποθανατίσουμε το τοπίο. Για αυτό και σχεδόν απαιτούμε (στο μυαλό μας) τα ξενοδοχεία και τα AirBnB που θα μείνουμε να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας. Η δυσκολία να φορτίσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές βρίσκεται πάνω πάνω στη λίστα των παραπόνων. Ευτυχώς, από τα πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι τα ταπεινά AirBnB, όλοι έχουν έχουν πιάσει το νόημα.

ξενοδοχειο

Ένας πελάτης με καλή πρόσβαση σε wi-fi και ευκολίες σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, είναι ένας ευτυχισμένος πελάτης. Οι πρίζες, αυτές τελικά είναι σήμερα το πλέον σημαντικό σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Quora - κι όχι ένα αφράτο στρώμα.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κινέζικοι προορισμοί που προκαλούν ίλιγγο

Στην Κίνα έχουν εμμονή με την εντυπωσιακή θέα. Ακομη και όταν το παρακάνουν.

Μερικά από τα πιο αλλόκοτα ξενοδοχεία του πλανήτη

Εκεί όπου οι νύχτες γίνονται πραγματικά μοναδικές εμπειρίες.