Τι πραγματικά θέλουμε να παρέχει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Το απρόσμενο αποτέλεσμα μίας έρευνας.

Ήταν δύσκολο να το προβλέψει κανείς, η έρευνα όμως του Quora σχετικά με το τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση: τεχνολογία. Χρειαζόμαστε καλό wi-fi, εύκολα προσβάσιμες και λειτουργικές πρίζες, για να φορτίζουμε το κινητό και να χρησιμοποιούμε την ξυριστική μηχανή χωρίς να χρειάζεται να την φορτίσουμε από πιο πριν.

Τα ταξίδια μας πια εξαρτώνται από την τεχνολογία

Τα ταξίδια μας πια εξαρτώνται από την τεχνολογία: παίρνουμε μαζί μας smartphones, laptops, κάμερες, bluetooth, ξυριστικές μηχανές κι ό,τι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό μας. Προφανώς ένα καθαρό δωμάτιο, ένα άνετο κρεβάτι κι ένα καλό πρωινό είναι σημαντικά, φαίνεται όμως ότι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γιατί η χαρά του να ανακαλύπτει κανείς πως η τηλεόραση του δωματίου είναι τελευταίας τεχνολογίας, οπότε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο Netflix, είναι αξεπέραστη. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει.

Τι πραγματικά θέλουμε να παρέχει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Κάμερες, GPS μέχρι κι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες δεν λειτουργούν χωρίς ρεύμα. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, σε μέρη που ο θεός της τεχνολογίας δεν έχει ακόμα πατήσει το πόδι του, εμείς χρειαζόμαστε τα smartphones για να αποθανατίσουμε το τοπίο. Για αυτό και σχεδόν απαιτούμε (στο μυαλό μας) τα ξενοδοχεία και τα AirBnB που θα μείνουμε να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας. Η δυσκολία να φορτίσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές βρίσκεται πάνω πάνω στη λίστα των παραπόνων. Ευτυχώς, από τα πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι τα ταπεινά AirBnB, όλοι έχουν έχουν πιάσει το νόημα.

ξενοδοχειο

Ένας πελάτης με καλή πρόσβαση σε wi-fi και ευκολίες σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, είναι ένας ευτυχισμένος πελάτης. Οι πρίζες, αυτές τελικά είναι σήμερα το πλέον σημαντικό σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Quora - κι όχι ένα αφράτο στρώμα.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.