Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Αργεντινής βρίσκεται στην άκρη του κόσμου

Για το εντυπωσιακό Arakur Ushuaia Resort & Spa στην Παταγονία, ο όρος άκρη του κόσμου χρησιμοποιείται κυριολεκτικά.

Ένα ξενοδοχείο στο τέλος του κόσμου. Κυριολεκτικά. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται είναι η πραγματικότητα για το Arakur Ushuaia Resort & Spa, ένα resort 5 αστέρων που βρίσκεται εντός του φυσικού πάρκου Τσέρο Αλαρκόν, σε ένα από τα πιο νότια σημεία της Παταγονίας. 

Το Arakur Ushuaia Resort & Spa πέρα από την ούτως ή άλλως αξιοπρόσεκτη τοποθεσία του, εκεί όπου τελειώνει η αμερικάνικη ήπειρος, βραβεύεται επί δύο συναπτά έτη ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της Αργεντινής στα Traveler's Choice Awards του TripAdvisor, ενώ θεωρείται ένα από τα 15 πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Λατινικής Αμερικής. Βλέποντας κάποιες εικόνες από αυτό είναι δύσκολο να μην πειστείς για όλα τα παραπάνω.

Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Αργεντινής βρίσκεται στην άκρη του κόσμου

Το ξενοδοχείο έχει χτιστεί σε ένα φυσικό μπαλκόνι, στην άκρη ενός λόφου και κοιτάζει από ψηλά το επιβλητικό τοπίο του πάρκου, τον κοντινό οικισμό της Ουσοάϊα καθώς και τους γειτονικούς παγετώνες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ 6

Η υψηλή αρχιτεκτονική συνυπάρχει σε αυτό μαζί με την περιβαλλοντική μέριμνα (είναι μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικά eco friendly hotel): Σχεδόν όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό  είναι φυσικά, με ντόπιους τεχνίτες να έχουν εργαστεί με ιδιαίτερη προσοχή για να διαμορφώσουν τους χώρους και τα έπιπλα των δωματίων. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ 4

Από τα highlights του είναι οι εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και τα τζακούζι, που έχουν πάντοτε θέα στο εντυπωσιακό περιβάλλον της περιοχής. Συνολικά διαθέτει 100 δωμάτια με κάθε μοντέρνα παροχή που θα ζητούσε κάποιος.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ 5

Κάτω από τη στέγη του Arakur Ushuaia Resort & Spa υπάρχουν ακόμη ένα πλήρως οργανωμένο και υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ένα business center, δύο μπαρ και ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στη γαστρονομία της Νοτίου Αμερικής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ 1

Φαντάζομαι θα αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να κοστίζει μία βραδιά σε αυτό και πιθανότατα να πιστεύεις ότι χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία. Δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς οι τιμές σε απλό δίκλινο ξεκινούν από €201, ποσό όχι ιδιαιτέρως απαγορευτικό. Αρκεί βέβαια να διαθέτεις και το budget για να βρεθείς μέχρι την άκρη του πλανήτη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου