Για την Telegraph η Ελλάδα είναι ο πρώτος προορισμός μετά την πανδημία

Το εγκωμιαστικό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας.

Γράφει: Esquire Editors 03 Απριλίου 2020

Δημοσίευμα με θετικές αναφορές για την Ελλάδα ως ταξιδιωτικού προορισμού φιλοξενεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Telegraph. Ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφτεί όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού θα είναι η Ελλάδα και εξηγεί ότι πρόκειται για ένα μέρος όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και που μπορεί κανείς να πάει από τη Βρετανία σε λίγες μόνο ώρες με το αεροπλάνο.

Επίσης, αναπολεί την παρθένα ζωή των νησιών, το απλό φαγητό και τη διαμονή, τις ήσυχες παραλίες, τις βόλτες στη φύση, την ορεινή ενδοχώρα και την απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.

"Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδιά μου εδώ και 35 χρόνια είναι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και αυτή είναι η Ελλάδα", τονίζει ο δημοσιογράφος. Όπως αναφέρει, έχει επισκεφθεί οχτώ νησιά της Ελλάδας (Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο) κι έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδιάζοντας ταξίδι σε καιρούς αβεβαιότητας

Οι συμβουλές, η έμπνευση και η εμπειρία που χρειάζεσαι για να αποφασίσεις πότε και πού να σχεδιάσεις το επόμενο ταξίδι σου.

3 ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με διεθνές τουριστικό περιοδικό

Εν μέσω της πανδημίας, το Vagabond προτείνει τα ακόλουθα νησιά της χώρας μας ως τους ιδανικούς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές.