Αντίο φορτιστή του iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple σκοπεύει να πουλά ξεχωριστά iPhone και φορτιστή.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 30 Ιουνίου 2020

Μία πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί θα απογοητεύσει (έως εξοργίσει) ακόμη και τον πιο σκληροπυρηνικό fan της Apple κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τα θρυλούμενα λοιπόν, η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να πουλά ξεχωριστά το φορτιστή και τα ακουστικά του iPhone.

Όπως τονίζει ο έγκυρος αναλυτής Ming-chi Kuo δεν είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ενέργεια εξετάζεται από το Κουπερτίνο και η νέα πολιτική ίσως ξεκινήσει να εφαρμόζεται από το πολυαναμενόμενο iPhone 12, το οποίο θα λανσαριστεί στην αγορά μόνο με το καλώδιο φόρτισης αλλά όχι την πρίζα. Η λογική πίσω από αυτό είναι πως κάποιος χρήστης των συσκευών της Apple έχει ήδη μία πρίζα στην κατοχή του, κάτι που θα οδηγήσει και στη μείωση του κόστους για την εταιρεία. 

Αντίο φορτιστή του iPhone

Η επιλογή μάλλον σχετίζεται και με το γεγονός πως η Apple επιθυμεί να δει και μία αύξηση στα gadgets της, χωρίς ωστόσο να μειώσει τις τιμές στις επερχόμενες νέες συσκευές της. 

Μένει να δούμε μόνο αν ισχύσουν αρχικά οι φήμες και, αν ναι, πώς θα αντιδράσει το καταναλωτικό κοινό.


Διάβασε ακόμη τις νέες πληροφορίες για το iPhone 12, τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iOS 14 και το WhatsApp που λανσάρει λειτουργία για ψηφιακές πληρωμές.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυστικό chat του Messenger

Ο πιο εύκολος τρόπος για να θωρακίσεις τις συνομιλίες σου στο chat.

20 χιλ. δολάρια δίνει η NASA για τις καλύτερες διαστημικές τουαλέτες

Ένα διαχρονικό πρόβλημα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη λύση του.