Η Land Rover ετοιμάζει το πιο σκληροτράχηλο smartphone

Το Explore R λειτουργεί, κυριολεκτικά, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 06 Σεπτεμβρίου 2020

Η Land Rover φαίνεται να πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί και στον κόσμο των smartphones. Και πρόκειται να το κάνει σωστά, με το δικό της τρόπο. Σε αυτό θα τη βοηθήσει το νέο μοντέλο κινητού τηλεφώνου Explore R. Όπως και τα επιβλητικά οχήματα του δημοφιλούς βρετανικού brand, έτσι και η εν λόγω συσκευή έχει σχεδιαστεί για συγκινήσεις εκτός δρόμου. 

Συγκεκριμένα το Land Rover Explore R προορίζεται για περιπέτειες, συνοδεύοντας τον χρήστη παντού -ακόμη και στις εκτός δρόμου διαδρομές- κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είναι άκρως λειτουργικό και ανθεκτικό ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Outdoor Phone (@landroverexplore) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Outdoor Phone (@landroverexplore) on

Η συσκευή φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και επικάλυψη MIL-SPEC 810h που προστατεύει το πλαίσιο από τη διάβρωση και άλλες συνθήκες που προκαλούν μεγάλη φθορά. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αποδοτικό και σε καταστάσεις υπερβολικά υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών.

Όσον αφορά τα τεχνικά του στοιχεία, το Explore R είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη HD+ 5,7 ιντσών που προστατεύεται από το Corning Gorilla Glass 6. Ένα έξτρα asset είναι πως τόσο η οθόνη όσο και τα υπόλοιπα υλικά του πλαισίου είναι φιλικά προς τη χρήση  αντισηπτικών μαντιλιών για αρκετό καιρό - άρα μιλάμε και για ένα προσαρμοσμένο στις καταστάσεις της πανδημίας κινητό τηλέφωνο, στο οποίο μπορεί να γίνεται τακτική απολύμανση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Outdoor Phone (@landroverexplore) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Outdoor Phone (@landroverexplore) on

Η μνήμη RAM του ανέρχεται στα 4 GB, με εκείνη της αποθήκευσης φτάνει στα 64 GB, έχοντας όμως δυνατότητα επέκτασης με κάρτες microSD. Η dual pixel κάμερά του έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Sony, με 12-megapixel στο πίσω μέρος και 8 στο μπροστά.

Το Land Rover Explore R είναι ήδη διαθέσιμο στο επίσημο site της εταιρείας και η τιμή του είναι $535.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης