H 24 καρατίων έκδοση του PlayStation 5

Για όσους δεν αρκεί η standard έκδοση της πολυαναμενόμενης παιχνιδομηχανής, υπάρχει και αυτή η πληθωρική εκδοχή.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το PlayStation 5 έρχεται στις 19 Νοεμβρίου και αυτό από μόνο του είναι μία σπουδαία είδηση για τους φίλους του gaming και ακόμη περισσότερο για τους φανατικούς της κονσόλας της Sony. Για κάποιους όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Μπορούν όμως από τώρα να προ-παραγγείλουν μία ειδική επίχρυση έκδοση 24 καρατίων που ονομάζεται Special Limited Luxury Edition και κοστίζει €9.000.

Μιλάμε δηλαδή για 8,5 χιλιάδες Ευρώ πιο πάνω από την τιμή της standard έκδοσης αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό αν αντιληφθεί κάποιος την αίσθηση χλιδής και πολυτέλειας της εν λόγω έκδοσης. Μάλιστα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές: Η προαναφερθείσα, μία με πλατίνα και μία ακόμη επίχρυση, 18 όμως καρατίων.

Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται το βρετανικό brand Truly Exquisite, το οποίο προμηθεύτηκε έναν σημαντικό αριθμό παιχνιδομηχανών, τις επεξεργάστηκε και τις διαθέτει για όσους έχουν το οικονομικό απόθεμα να υποστηρίξουν το εγχείρημα.

H 24 καρατίων έκδοση του PlayStation 5
ΧΡΥΣΟ PLAYSTATION 5 2

"Το PlayStation 5  είναι είναι αναμφισβήτητα η πιο αναμενόμενη κονσόλα που κυκλοφόρησε ποτέ και πολλοί άνθρωποι περιμένουν ήδη μια ειδική έκδοση. Η πολυτελής, περιορισμένη εκδοχή δημιουργήθηκε για όσους θέλουν πραγματικά να ξεχωρίσουν. Πριν ακόμη βγει στην αγορά, πολλοί από τους πελάτες μας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους αλλά και την επιθυμία τους να το παραγγείλουν, απλά κοιτώντας μόνο τις εικόνες που δώσαμε στη δημοσιότητα" αναφέρει σε δήλωσή του ο Kunal Patel, ιδρυτής και CEO της Truly Exquisite.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Special Limited Luxury Edition δεν διαφέρουν από τη βασική έκδοση της Sony: Υπάρχει ένας επεξεργαστής AMD Zen 2 με 8 πυρήνες στα 3,5GHz, μνήμη  συστήματος 16 GB και GPU ικανή να φτάσει το μέγιστο των 10,28 Teraflops (περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με το PS4).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος