Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για όσους αθλούνται

Δεν καταλαβαίνουν από κακομεταχείριση, είναι βολικά και προσφέρουν φοβερό ήχο.

Γράφει: Παναγιώτης Κούστας 20 Φεβρουαρίου 2021

Αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, άνεση και εργονομικός σχεδιασμός είναι οι πρώτοι παράγοντες που πρέπει να τσεκάρεις πριν επιλέξεις τα ασύρματα ακουστικά που θα κάνουν την προπόνησή σου πιο ευχάριστη και ασφαλή. Στη συνέχεια, τέσταρε την επίδοση του ήχου τους, τόσο όταν ακούς μουσική -πολλά μπουστάρουν με έντονα μπάσα τις χαμηλότερες συχνότητες, κάνοντάς τη να ακούγεται πιο δυνατά- όσο και όταν παρακολουθείς ένα podcast ή απαντάς σε μία τηλεφωνική κλήση. Τέλος, μην ξεχάσεις να ζυγίσεις την επίδοση της μπαταρίας τους και τις μεθόδους φόρτισης, αλλά και την ικανότητά τους να μειώνουν τους εξωτερικούς θορύβους.

1. Sport Earbuds της Bose

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για όσους αθλούνταιBose

Από τα πιο άνετα μοντέλα, με λειτουργία ελέγχου αφής. Παρέχουν 5 ώρες αυτονομίας οι οποίες μπορεί να γίνουν 15, χάρη στο κουτί φόρτισης με το οποίο πάνε πακέτο.

2. Elite 75t της Jabra

JABRAJabra

Ο συνδυασμός του μεγέθους, της απόδοσης του ήχου και της απομόνωσης που προσφέρουν από τους εξωτερικούς θορύβους, τα κάνει ιδανικά για άθληση.

3. Powerbeats Pro της Beats by Dr. Dre

BEATS BY DR DREBeats by Dr. Dre

Ο σχεδιασμός τους είναι πιο άψογος και από αυτόν των AirPods Pro. Είναι πιο ασφαλή, με πολύ πρακτικό χειρισμό και η καλύτερη επιλογή για σπορ αν είναι να συνδεθούν με κάποια συσκευή της Apple.

4. Endurance PEAK II της JBL

JBLJBL

Μία πιο οικονομική επιλογή που προσφέρει παρόμοια άνεση με αυτά της Dr. Dre. Βέβαια, παρότι η ποιότητα του ήχου τους είναι εξαιρετική, δεν προσφέρουν την ίδια απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους.

5. Anker Life A1 της Soundcore

SOUNDCORESoundcore

Εγγυημένος ήχος και άνεση στο καλύτερο μοντέλο ασύρματων ακουστικών της εταιρείας, όσον αφορά τη συσχέτιση της τιμής τους με το τι προσφέρουν στον χρήστη.

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto