Fast Laughs: Η απάντηση του Netflix στο TikTok

Ή αλλιώς "πώς να ενσωματώσετε ένα μίνι TikTok στην πλατφόρμα σας".

To ιδιαίτερο, από κάθε άποψη, 2020 επιτάχυνε και τροποποίησε τις προτάσεις των τεχνολογικών εταιρειών που είδαν τα μακρορόθεσμα σχέδιά τους να γίνονται πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες. Δύο από αυτές, το "αστέρι της καραντίνας" TikTok και το Netflix στα οποία παραδόθηκαν ακόμη και όσοι μέχρι εκείνη τη στιγμή δίσταζαν να γίνουν μέλη και συνδρομητές. Στο τέλος λοιπόν της προηγούμενης χρονιάς, το δεύτερο πρόσθεσε στην πλατφόρμα του ένα τμήμα ονόματι Fast Laughs, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για τις συσκευές κινητών.

Τι εστί Fast Laughs

Η λειτουργία του θυμίζει πολύ το TikTok, καθώς συγκεντρώνει μικρά και αστεία βίντεο που προέρχονται από την πλατφόρμα. Το περιεχόμενό της προφανώς εξυπηρετεί και στην προώθηση του περιεχομένου του aka virality, αλλά και τη διασκέδαση των χρηστών. Στην παρούσα φάση είναι ορατό στην πλατφόρμα, αλλά ακόμη αναπτύσσεται για το λογισμικό iOs. Όταν πάρει έγκριση και λειτουργήσει, σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και για τους χρήστες Android. 

Fast Laughs: Η απάντηση του Netflix στο TikTokNetflix

Ο στόχος

Το Fast Laughs πάντα θα σχετίζεται άμεσα με το Netflix. Για την ακρίβεια τα βίντεο διάρκειας 15-45 δευτερολέπτων θα φέρουν ένα κουμπί play, το οποίο θα επιτρέπει στο χρήστη ανά πάσα στιγμή να δει το πρόγραμμα που επιθυμεί. Σύμφωνα με το Techcrunch, στο ξεκίνημά του θα περιέχει υλικό από σειρές όπως το Big Mouth και θα επεκταθεί στο σύνολο του περιεχομένου του, πρωτότυπου και μη. 

Όλα τα παραπάνω, πρόκειται να βοηθήσουν το Netflix να κρατήσει ενεργό το χρήστη για περισσότερη ώρα, αφιερώνοντας χρόνο στη δημοσίευση των σειρών και ταινιών που προτιμά. Μέχρι στιγμής πάντως, στο "τμήμα" Fast Laughs υπάρχει ένα "coming soon" και τίποτα άλλο. Οπωσδήποτε όμως, στο εγχείρημα αυτό βλέπουμε από τώρα το νέο "στοίχημα" της πλατφόρμας, που δεν είναι άλλο από την προσέγγιση, πολλαπλασιασμό και αναβάθμιση (της επιτυχίας) του TikTok.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.