Πώς ένα ρομπότ θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου

Όχι, δεν είναι τίποτα από αυτά που νομίζεις.

Γράφει: Esquire Editors 21 Αυγούστου 2021

Ας κάνουμε μία υπόθεση που αφορά το μακρινό σου -ή και το όχι τόσο μακρινό- μέλλον. Μόλις μετακόμισες στο νέο σου σπίτι, μαζί με το έτερόν σου ήμισυ ή/ και (με) το κατοικίδιό σου. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αγοράζεις σαν ένα 'δώρο' στον εαυτό σου, που όμως θα μπορεί να έχει μέγιστη χρησιμότητα (και) για τον καινούριο χώρο που θα σε φιλοξενεί;

Πίστεψέ με, οποιαδήποτε κι αν είναι η απάντησή σου, ποτέ δεν θα πλησιάσει εκείνο το gadget που βρίσκεται κοντά στην ιδανικότερη επιλογή. Αλλά γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Πώς θα σου φαινόταν να αποκτήσεις έναν απροσδόκητο αλλά άκρως αποδοτικό βοηθό στο σπίτι; Ή πιο ορθά, έναν πραγματικό αντικαταστατάτη όσον αφορά συγκεκριμένες απαραίτητες διεργασίες στη day to day ζωή.

Πώς ένα ρομπότ θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η καθαριότητα, που ως γνωστόν είναι μισή -ίσως και παραπάνω- αρχοντιά. Ας στο κάνουμε εύκολο. Αρχικά, περνάς μία (διαδικτυακή) βόλτα από το www.irobot.com.gr, το ολοκαίνουριο site της iRobot το οποίο πέρα από feelgdood είναι και άκρως χρηστικό.

Έκεί, θα βρεις όλα τα διαθέσιμα μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μοντέλα της iRobot, για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Είτε διαλέξεις τη Roomba, είτε τη Braava, θα έχεις έναν πολύτιμο σύμμαχο, που μάλιστα μπορεί να 'χειρίζεται' απομακρυσμένα μέσω του σχετικού app.

ΣΚΟΥΠΑ irobot 1

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως απλά το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να γίνει -σωστά και μεθοδικά- η δουλειά. Το καθάρισμα των δαπέδων και των χαλιών γίνεται εξαιρετικά εύκολο και αποτελεσματικό, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης