WhatsApp χωρίς τηλέφωνο;

Στο εξής θα μπορείς να συνδέεσαι στο WhatsApp από οποιαδήποτε συσκευή σου.

Το WhatsApp έχει ενσωματωθεί τόσο πολύ στη δουλειά και την προσωπική μας ζωή ως κομμάτι τους, που φαίνεται από περίεργο έως απλοϊκό να υπάρχει μόνο στο τηλέφωνό μας. Όσοι δε βρίσκονται συνέχεια με τη συσκευή τους στο χέρι θα διευκολύνονταν ιδιαίτερα αν είχαν πρόσβαση στην πλατφόρμα και μπορούσαν να συνομιλήσουν, να ανταλλαξουν, έγγραφα, φωτογραφίες, ήχο και οτιδήποτε άλλο.

Επιτέλους, τα μαντάτα είναι καλά και στο WhatsApp αποφάσισαν να μας τα επιτρέψουν όλα αυτά, λύνοντας πολλές ενοχλήσεις και περιορισμούς. Το κόλπο για το οποίο μιλάμε έχει συγκεκριμένη ονομασία που σίγουρα έχεις ακούσει νωρίτερα: Πολλαπλές συσκευές.

Αυτή η λειτουργία, αν και βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση, μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από όλους και μας επιτρέπει να συγχρονίζουμε ταυτόχρονα smartphones, υπολογιστές και tablets, έως και 4 συσκευές μαζί.

Το τηλέφωνο με το οποίο έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή με τον αριθμό σου θα παραμείνει φυσικά στη βάση, αλλά αν τυχόν το αποσυνδέσεις, αποορτιστεί ή είναι μακριά σου, θα μπορείς να συνδεθείς μέσω άλλων οθονών που θα έχεις διαθέσιμες, αρκεί να μην είναι smartphone.

Δοκίμασέ το

More options> Connected devices> Multi-device beta> Join the beta

Μετά πρέπει να εγκαταστήσεις το WhatsApp Web όπως θα έκανες κανονικά στο laptop σου και να επαναλάβεις τη διαδικασία και στις υπόλοιπες συσκευές που θέλεις να είναι συνδεδεμένες. Enjoy!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος