Πώς θα δημιουργήσεις υγιεινή ατμόσφαιρα, χωρίς υγρασία

Η Inventor, η #1 εταιρεία στους αφυγραντήρες, πρωτοπορεί στη δημιουργία υγιεινής ατμόσφαιρας και σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρήματα.

Δεν υπάρχει πιο σπουδαία, οικονομική και εύκολη επένδυση που μπορείς να κάνεις για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής και της υγείας σου από την αγορά ενός αφυγραντήρα με την υπογραφή της Inventor. Αφενός, θα δημιουργήσει μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους που, ειδικά μετά την έλευση του κορονοϊού, περνάς πολύ από τον χρόνο σου. Αφετέρου, θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα με πολλούς τρόπους. Βραχυχρόνια, μέσω της λιγότερης ενέργειας που θα καταναλώνεις για θέρμανση. Μακροχρόνια, προστατεύοντας την οικία, το γραφείο και τα υπάρχοντά σου από βλάβες και καταστροφές που οφείλονται στην υγρασία.

Ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ιούς και βακτήρια

Η #1 εταιρεία στους αφυγραντήρες, η Inventor, έχει ενσωματώσει στις νέες της συσκευές την επαναστατική τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C (UVC), η οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα βακτήρια. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο υπεριώδες φως, 'σπάει' τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου.

Πώς θα δημιουργήσεις υγιεινή ατμόσφαιρα, χωρίς υγρασίαiStock

Η τεχνολογία στην υπηρεσία σου

Πλέον, μπορείς να ρυθμίσεις τον αφυγραντήρα σου ακόμα και αν δεν είσαι στο σπίτι ή το γραφείο, οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι, με το που φτάσεις, θα μπορείς να απολαμβάνεις ιδανικές συνθήκες, ενώ θα έχεις εξοικονομήσει και ενέργεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις δωρεάν μία σχετική εφαρμογή μέσω Google Play ή App Store και να δημιουργήσεις το περιβάλλον που θέλεις, όταν το θέλεις, μέσω Wi-Fi.

Ο πρωτοποριακός αφυγραντήρας Combo

Ο Combo είναι ο 'μεγαλύτερος μικρός' αφυγραντήρας της αγοράς. Διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό με ασύγκριτη ευελιξία που τον κάνει να προσαρμόζεται σε κάθε σου ανάγκη. Χάρη στον σχεδιασμό Pick Up & Turn μπορείς να τον σηκώνεις, να τον γυρίζεις και να τον τοποθετείς στην ειδική υποδοχή, απολαμβάνοντας το μεγάλο δοχείο νερού των 12 λίτρων.

COMBOInventor

Τον σηκώνεις, τον γυρίζεις, 'κουμπώνει' και έχεις τον μεγαλύτερο αφυγραντήρα που έχεις δει. Τον γυρίζεις, τον κατεβάζεις, κλείνει και έχεις έναν μικρότερο αφυγραντήρα, που αποθηκεύεται εύκολα, παντού, για να εξοικονομείς χώρο.

COMBOInventor

Όσον αφορά το δοχείο του νερού του, που είναι το μεγαλύτερο της αγοράς με διαφορά, αν φοβάσαι ότι θα σε κουράζει το να το σηκώνεις, έχεις πάντα την επιλογή γεμίσματος στη βάση μίας ρύθμισης 4 επιπέδων για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα.

Αφυγραντήρας Atmosphere XL, με λειτουργία αυτόνομου καθαριστή

Ο Atmosphere XL είναι ο σπουδαίος αφυγραντήρας που διαθέτει αυτόνομη λειτουργία καθαριστή αέρα. Η συσκευή μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη λειτουργία της ανάλογα με την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου, χάρη στον υψηλής τεχνολογίας αισθητήρα PM2.5 που εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ακόμα και αυτά που δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι.

ATMOSPERE XLInventor

Παράλληλα, ο δείκτης ποιότητας αέρα σού παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση της ατμόσφαιρας, μέσω των 3 φωτεινών χρωματικών του ενδείξεων και έτσι, προσαρμόζει τη λειτουργία του αυτόματα κάθε στιγμή, ώστε να έχεις πάντα καθαρή ατμόσφαιρα ενώ μειώνεις την άσκοπη λειτουργία της συσκευής, εξοικονομώντας ενέργεια.

ATMOSPHERE XLInventor

Λιγότερα χρήματα για θέρμανση αλλά και για... επισκευές

Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν σταματά όμως εδώ. Με τους αφυγραντήρες της Inventor θα γλιτώσεις χρήματα, απολαμβάνοντας καλύτερη απόδοση στη θέρμανση του σπιτιού σου. Κι αυτό διότι όταν δεν υπάρχει υγρασία σε έναν εσωτερικό χώρο, τότε αυτός ζεσταίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα

Τέλος, μακροχρόνια, θα βγεις ακόμα περισσότερο κερδισμένος όσον αφορά τα χρήματα που ξοδεύεις για το σπίτι σου. Κι αυτό γιατί ο αφυγραντήρας θα αποτρέψει την υγρασία που με το πέρασμα του χρόνου, ως γνωστόν, καταστρέφει τους τοίχους, τα έπιπλα και τα ξύλινα πατώματα.


Info: Περισσότερες πληροφορίες στο Inventoraircondition.gr.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος