5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Ιανουαρίου 2022

Το 2021 μας προσέφερε κάποια εξαιρετικά video games. Η νέα χρονιά συνεχίζει ακριβώς από εκεί, επιφυλάσσοντας κάποια θαυμάσια παιχνίδια -κυρίως πολυαναμενόμενες συνέχειες αγαπημένων τίτλων- που δημιουργούν προσδοκίες και ανυπομονησία στους gamers.

Starfield

Όλοι όσοι περίμεναν ένα νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς των The Elder Scrolls και Fallout, μπορούν να ποντάρουν στο Starfield. Το νέο sci-fi adventure της Bethesda κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και πατά πάνω σε μία δοκιμασμένη διαδρομή. 

Bayonetta 3

Το Bayonetta είναι ένας τίτλος στον οποίο η Nintendo ξεφεύγει πολύ από τα τετριμμένα, οπότε κάθε νέο μέρος αυτού δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί είδηση. Ο βασικός χαρακτήρας παραμένει πάντοτε badass και το gameplay είναι ιδιαίτερο.

Gran Turismo 7

Ο κορυφαίος εξομοιωτής οδήγησης καταφθάνει και για το PlayStation 5 στις αρχές Μαρτίου. Το Gran Turismo 7 επαναφέρει τα καλύτερα στοιχεία της σειράς, ακριβώς 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα του. GT Campaign, Arcade, Driving School κάνουν την αρχή, το θρυλικό GT Simulation Mode αναμορφώνεται και παρουσιάζεται εκ νέου, ενώ το GT Sport Mode είναι εδώ για εκείνους που λατρεύουν τον ανταγωνισμό και τις head to head κόντρες.

Με περισσότερα από 420 μοντέλα τα οποία έχουν φτιαχτεί με κάθε λεπτομέρεια και διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ελέγχου και ρεαλιστική οδηγική συμπεριφορά, αλλά και περισσότερες από 90 διαδρομές με δυναμικά καιρικά φαινόμενα όπου συμπεριλαμβάνονται κλασικές πίστες στην ιστορία του Gran Turismo, αναμένεται να προκαλέσει πανικό. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Παρότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί στο 100% ο επίσημος τίτλος της συνέχειας του θρυλικού franchise για το Nintendo Switch, όλοι δείχνουν να είναι απολύτως σίγουροι γι' αυτόν. Άπαντες περιμένουν το εύρος και την ποικιλία επιλογών του προκατόχου του και μάλλον θα τα λάβουν, αν κρίνουμε από το hype που αφήνει να δημιουργηθεί και η ίδια η Nintendo.

God of War: Ragnarok

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Kratos και Atreus ταξιδεύουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Την ίδια στιγμή, οι δυνάμεις της Άσγκαρντ προετοιμάζονται για πόλεμο. Καλά θα πάει αυτό.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος