Τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Gran Turismo 7

Το Gran Turismo 7 είναι εδώ, με τη Sony να κάνει πάρτι με την απήχηση του εξομοιωτή οδήγησης στο PlayStation 5.

Γράφει: TopGear 12 Απριλίου 2022

Δεν χρειάζεται να είναι καλή η θέση οδήγησης, ούτε σε ενδιαφέρει αν θα φαγωθούν τα λάστιχα. Το Gran Turismo 7 είναι εδώ, η SONY κάνει πάρτι με την απήχηση του εξομοιωτή οδήγησης στο Playstation 5 και εμείς καταγράφουμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του παιχνιδιού.

Chaparral 2J

Τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Gran Turismo 7

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και οι ηλεκτρικές σκούπες έχουν περισσότερα κοινά απ' ό,τι φαντάζεστε. Όπως το τρομερό Chaparral 2J – στην φωτό να πατάει τα κερμπς στη Laguna Seca- ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα-σκούπα που κατασκευάστηκε ποτέ. Το 1970 στην Can-Am σεζόν του ήταν 2 δλ. πιο γρήγορο σε κάθε γύρο χάρη στον σχεδιασμό του.

> Διάβασε ακόμη: Μία custom made Jaguar για τον Brooklyn Beckham

Ferrari FXX K

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ GRAN TURISMO 1

Ένα αυτοκίνητο τόσο εξωφρενικό που η Ferrari παραλίγο να προσθέσει και τρίτο X στο όνομα του. Αυτή είναι η V12 FXX Κ στη Monza, ένας συνδυασμός που θα μας κάνει να βγάλουμε τα δύο X από το όνομα της και να τα αντικαταστήσουμε με U και C. Πιπέρι.

Alfa Romeo 155

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ GRAN TURISMO 6

Ο ατμοσφαιρικός V6 κινητήρας σχεδόν 500 ίππων που τροφοδότησε την Alfa Romeo σε πολλές νίκες στο DTM σίγουρα κάτι σας λέει. Κυρίως όμως δείτε πόσο όμορφη είναι αυτή η Alfa Romeo. Έχει αφήσει ιστορία στους αγώνες και γράφει τέλεια στον φακό ακόμα και στην ψηφιακή της εκδοχή.

Alpine A220

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ GRAN TURISMO 4

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα από τα επιτυχημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Alpine αλλά οι νίκες σε αγώνες δεν έχουν τόση σημασία όταν έχει τόσο όμορφο σχήμα. Άλλωστε τα σπάνια αγωνιστικά του Le Mans έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από αυτοκίνητα που απλά νικούσαν.

AMG Mercedes CLK-LM

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ GRAN TURISMO 2

Αυτή την οπτική γωνία έβλεπαν οι περισσότεροι ανταγωνιστές της CLK-LM στην εποχή της. Το τέρας της Mercedes μπορεί να μην τα κατάφερε στο ντεμπούτο της στο Le Mans παρότι πολύ γρήγορη αλλά στην κατηγορία GT διέπρεψε και διέλυσε στον ανταγωνισμό.

> Διάβασε ακόμη: Η απίθανη -και πανάκριβη- συλλογή αυτοκινήτων του Lionel Messi

McLaren F1 GTR

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ GRAN TURISMO 5

Τι να πεις για το αυτοκίνητο που έγραψε ιστορία στο Le Mans. Μας φτάνει αυτό το στιγμιότυπο: ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά του Le Mans στην (ψηφιακή) πίστα του Le Mans.

Η συνέχεια στο Top Gear

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης