To F1 Silverstone GP αποδείχτηκε η χαρά των δεύτερων οδηγών

Ο Carlos Sainz Jr. πήρε ανέλπιστη νίκη, εμπρός από τον Sergio Perez που έφτασε μέχρι 18ος και τον Lewis Hamilton που πήρε δεύτερο συνεχόμενο βάθρο.

Γράφει: TopGear 04 Ιουλίου 2022

Run and gun ήταν το Grand Prix του Silverstone, το δέκατο της φετινής Formula 1, το οποίο ήταν μάλλον και το ομορφότερο για φέτος, έστω και  αν ξεκίνησε με τον πιο τρομακτικό τρόπο, που θα μπορούσε. Η τρίτη φετινή νίκη της Ferrari ήταν η πρώτη του Carlos Sainz Jr., μια ημέρα μετά την πρώτη pole position της καριέρας του. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε έτσι το καλύτερο Σαββατοκύριακο στην καριέρα του μέχρι τώρα και η Ferrari ολοκλήρωσε ένα ακόμη Grand Prix για το οποίο πρέπει να δικαιολογηθεί έστω και αν το αποτέλεσμα δεν είναι κακό.

Ο Sergio Perez έκανε ένα ονειρικό ντεμαράζ μετά την επαφή που είχε στον πρώτο γύρο με τον Charles Leclerc και πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την Red Bull ειδικά από την στιγμή που ο Max Verstappen δεν μπορούσε να κινηθεί αρκετά γρήγορα ώστε να διεκδικήσει τη νίκη. Έτσι το Silverstone ήταν η χαρά των δεύτερων οδηγών των δύο κορυφαίων ομάδων, καθώς ο Sainz με τις εντολές που δέχτηκε και σήμερα είναι σαφές πως είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, ενώ όλοι ξέρουμε πως ο Perez έχει τον δεύτερο λόγο πίσω από τον Verstappen.  

Ο Lewis Hamilton είναι ακόμα εδώ

Στην τρίτη θέση στο βάθρο βρέθηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Lewis Hamilton, ο οποίος από τους τρεις του βάθρου, είναι μάλλον εκείνος που άξιζε περισσότερο την νίκη. Η Mercedes W13 ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πίστα του Silverstone και  έδωσε τη δυνατότητα στον Βρετανό να κάνει εμπρός στους συμπατριώτες του τον αγώνα με το λιγότερο porpoising φέτος. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης