H Apple 'ξέφυγε' με το νέο MacBook Air 15 ιντσών

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο απόλυτο δημιούργημα της Apple.

Το WWDC της Καλιφόρνια ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών και η Apple δε θα μπορούσε να μας αφήσει χωρίς κάποια έκπληξη. Ναι, τα Vision Pro ενθουσίασαν τον κόσμο με την πρώτη ματιά, αλλά εκείνο που εντυπωσίασε πραγματικά τους πάντες ήταν το MacBook Air 15" με την τεράστια οθόνη. Πρόκειται για μια μεγαλύτερη εκδοχή του 13" Air, και πλέον θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει η εταιρεία στο συγκεκριμένο κόστος.  

Διαβάστε Επίσης

Λίγα λόγια για το MacBook Air 15"

Το MacBook Air 15" είναι σίγουρα πολύ εύκολο να μετακινηθεί. Ζυγίζει λίγο περισσότερο από τρία κιλά και το σώμα του παρότι είναι απίθανα λεπτό, αποκαλύπτει μια τεράστια οθόνη όταν ανοίγει. Η μπαταρία του θυμίζει κινητό τελευταίας γενιάς, καθώς το laptop μπορεί να μείνει ζωντανό έως και 18 ώρες. 

Apple MacBook Air 15

Το MBA 15" έχει επίσης εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στο τσιπ M2 που διαθέτει. Η Apple το διαφημίζει εδώ και καιρό και κάθε chipset είναι μια ζωντανή απόδειξη για το τι συμβαίνει όταν η εν λόγω τεχνολογία κατασκευάζεται ειδικά για τις ανάγκες ενός υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι ο εξορθολογισμός στα καλύτερά του και ένας υπολογιστής που αισθάνεται διαρκώς ζωηρός και ικανός. Τυπικές εργασίες όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο και η συγγραφή ενός άρθρου δεν αποτελούν προφανώς πρόκληση, αλλά μεταξύ μας, ούτε και η μετακωδικοποίηση ενός βίντεο 1080p. 

Apple MacBook Air-15

Το νέο δημιούργημα της Apple μπορεί να μεταβεί από την επεξεργασία φωτογραφιών σε mood "παίζω κορυφαία παιχνίδια" ταχύτατα. Είναι σαφές ότι η Apple στοχεύει με αυτήν την συσκευή να είναι προσιτή σε κάθε κατηγορία, από φοιτητές, μέχρι επαγγελματίες. Οι προδιαγραφές του MacBook Air 15″ μπορούν να διαμορφωθούν και να αναβαθμιστούν, ενώ παράλληλα η συσκευή διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Το 15" MacBook Air ξεκινά από τα 1.299 δολάρια και κυκλοφορεί από χθες, 13 Ιουνίου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα