Ο Elon Musk ετοιμάζει extreme make over στο Twitter

Aνακοίνωσε, με πολύ απλά λόγια λόγια ότι... Twitter, είχαμε.

Από όταν ο Elon Musk έκανε δικό του το Twitter τον περασμένο Οκτώβριο, κυριολεκτικά, δεν το έχει αφήσει στην ησυχία του. Τώρα, μάλιστα, που το Threads του Mark Zuckerberg φαίνεται πως το κοντράρει στα ίσια, ο CEO της Tesla, έλαβε δραστικά μέτρα για να ανανεώσει τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας ένα ριζικό rebranding.

Και κάπως έτσι, μπορούμε να αποχαιρετήσουμε το Twitter και να καλωσορίσουμε το X. Το νέο, πιο φουτουριστικό όνομα του Twitter ανακοίνωσε ο ίδιος ο Musk , λέγοντας: "Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά", και προσθέτοντας παράλληλα ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι σύντομα γνωστή ως X. Ο Musk φάνηκε επίσης να κάνει crowdsourcing ενός νέου λογότυπου για την εταιρεία, γράφοντας το βράδυ του Σαββάτου ότι "αν ένα αρκετά καλό λογότυπο X αναρτηθεί απόψε, θα το κάνουμε να βγει ζωντανά σε όλο τον κόσμο αύριο".

Ακόμη, το απόγευμα της Κυριακής, 23 Ιουλίου, ο Musk ενημέρωσε πως από εδώ και πέρα, το url του Twitter θα είναι X.com. Το δοκιμάσαμε, ισχύει και πλέον είναι επίσημο- από ό,τι φαίνεται λοιπόν, μία νέα εποχή για το Twitter ξημερώνει και δε θα θυμίζει σε τίποτα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.