Κι αν το Macbook του μέλλοντος έχει δικό του πικάπ;

Αυτή η νέα πατέντα της Apple μας έχει αφήσει άφωνους.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Apple έχει ένα δημιουργικό τμήμα που πολλές φορές δουλεύει αθόρυβα και καταθέτει συνεχώς ιδέες και πατέντες κάθε είδους. Δε σημαίνει ότι όλες αυτές οι ιδέες τελικά θα πραγματοποιηθούν και θα μπουν στην παραγωγή αλλά ακόμη και μία κρυφή ματιά σε αυτές, είναι από μόνη της μία μοναδική εμπειρία για το πώς δουλεύει η εταιρεία πάνω σε νέες πρωτοποριακές ιδέες. Στο προσεχές μέλλον για παράδειγμα, ίσως δούμε και ένα MacBook με δικό του ενσωματωμένο πικάπ. 

Η εταιρεία από το Cupertino της California ενέκρινε πρόσφατα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021, σχετικά με ένα φορητό υπολογιστή με ενσωματωμένο πικάπ και δυνατότητα σύνδεσης. Φαίνεται προφανώς μια παράδοξη ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι η απόλυτη συσκευή για το σπίτι και μία νέα εμπειρία για να ακούσεις μουσική.

Κι αν το Macbook του μέλλοντος έχει δικό του πικάπ;

Πώς λειτουργεί αυτό το πικάπ Mac;

Τα διαγράμματα της Apple δείχνουν μία συσκευή που μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί, να μετατραπεί σε tablet ή να γίνει φορητός υπολογιστής με δύο οθόνες που εναλλάσσονται μεταξύ ενός graphic tablet και ενός πληκτρολογίου αφής.

Το πιο εκπληκτικό μέρος φυσικά είναι το πικάπ. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το περιγράφει ως εξής: "Η υπολογιστική συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν παραγωγό μουσικής, έναν DJ, έναν ηχολήπτη ή παρεμφερή επαγγέλματα για τη δημιουργία μουσικής σε μία ρύθμιση που ενώ είναι αρθρωτή να επιτρέπει στον χρήστη να αφαιρέσει τη συσκευή εισόδου." Σας φαίνεται καλή ιδέα;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας