Το The Crew Motorfest συναρπάζει, αλλά δεν ανακάλυψε και τον τροχό

Δοκιμάσαμε τον νέο racing τίτλο της Ubisoft και δεν μείναμε παραπονεμένοι.

Η πιο πρόσφατη racing δημιουργία της Ubisoft, το The Crew Motorfest, μάς ταξιδεύει στο Oahu της Χαβάης. Σε ένα ηλιόλουστο φεστιβάλ αγώνων, η συγκίνηση της ταχύτητας συναντά την ομορφιά του παραδείσου. Μπορείς να προσδεθείς, καθώς εξερευνούμε αυτήν την γεμάτη αδρεναλίνη περιπέτεια.

Τα εντυπωσιακά τοπία του Oahu προσφέρουν μια διαφορετική πίστα αγώνων για τις περιπέτειες υψηλών οκτανίων. Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Χονολουλού μέχρι τα δύσβατα μονοπάτια και τους παράκτιους δρόμους, κάθε γωνιά αποτελεί αισθητική απόλαυση. Μπορείς να απαθανατίσεις τις αγωνιστικές σου στιγμές με το Photo Mode, μετατρέποντας τις διαδρομές σου σε αναμνήσεις που αξίζουν για καρτ ποστάλ.

Οπτικές απολαύσεις

Αν και δεν στοχεύει στον φωτορεαλισμό, τα γραφικά του The Crew Motorfest είναι μαγευτικά. Το καλλιτεχνικό στυλιζάρισμα του παιχνιδιού καλύπτει μικρές ατέλειες, εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική εμπειρία. Ο χάρτης δεν είναι απλώς ένα σκηνικό, είναι ένας καμβάς για δράση και εξερεύνηση.

Το παιχνίδι σαφώς στοχεύει σε arcade στυλ, όμως ο χειρισμός είναι αρκετά βελτιωμένος, καθώς χρησιμοποιεί μεγαλύτερη ακρίβεια, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Αυτό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα διασκεδαστικό, αλλά και αρκετά λεπτομερές, ώστε να σε... ενδιαφέρει αν θα στρίψεις ή να θα πατήσεις επιτέλους το φρένο, εκεί που χρειάζεται.

Το The Crew Motorfest συναρπάζει, αλλά δεν ανακάλυψε και τον τροχόUbisoft

Τα βελτιωμένα physics και η αίσθηση του κάθε τερέν ενισχύουν την εμπειρία οδήγησης, ενώ το haptic feedback σε τραβά ακόμη περισσότερο.

Αεροπλάνα και βαπόρια

Τα αεροπλάνα και τα ταχύπλοα συμμετέχουν και πάλι, αν και ως δευτερεύοντα οχήματα. Ενώ οι αγώνες με ταχύπλοα προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές, τα τμήματα των αεροπλάνων τείνουν περισσότερο προς απλές γραφικές περιηγήσεις. Προσθέτουν ποικιλία στο φεστιβάλ, αλλά δεν κλέβουν την παράσταση.

Τα αυτοκίνητα του παιχνιδιού είναι σχολαστικά σχεδιασμένα και οι επιλογές προσαρμογής αφθονούν, επιτρέποντάς σου να εξατομικεύσεις τα αγωνιστικά σου οχήματα.

Οι playlists κλέβουν την παράσταση

Η καρδιά του The Crew Motorfest βρίσκεται στις εξαιρετικές playlists του. Οι θεματικές εκδηλώσεις προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσεις πολυπόθητες ανταμοιβές, όπως αυτοκίνητα, ανταλλακτικά αναβάθμισης και διάφορα άλλα αντικείμενα.

The Crew MotorfestUbisoft

Για τα ανταγωνιστικά πνεύματα, το Grand Race βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με 28 συμμετέχοντες να αλλάζουν αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αποτελεί μια δυναμική μορφή αγώνα. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το The Crew Motorfest απαιτεί μόνιμη online σύνδεση, είτε παίζεις μόνος, είτε διαδικτυακά.

The Crew, όπως λέμε "Horizon"

Αν και δεν πρωτοπορεί σε κανέναν τομέα, το The Crew Motorfest προσφέρει μια συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία. Αντλώντας έμπνευση από διάφορους άλλους τίτλους του είδους, στήνει ένα open-world arcade racer με όμορφα γραφικά και ζωντανό multiplayer, ενώ αποτελεί σαφώς βελτίωση σε σχέση με το ήδη βελτιωμένο δεύτερο μέρος. Μακάρι, με το επόμενο παιχνίδι της σειράς να δούμε τον πήχη να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.

Score: 3/5

To The Crew Motorfest κυκλοφορεί από τις 14 Σεπτεμβρίου για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Δοκιμάστηκε σε PS5. Είναι κατάλληλο για ηλικίες 12+.

Το παιχνίδι μας παραχωρήθηκε από τη CD Media για τις ανάγκες του review.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα