Τώρα μπορείς να παίξεις GTA: The Trilogy δωρεάν στο Netflix

Παίξε στο κινητό σου τους τρεις εμβληματικούς τίτλους της Rockstar.

Έχουμε μιλήσει ξανά για το "άνοιγμα" του Netflix στα video games και το γεγονός ότι προσφέρει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών μέσα από την εφαρμογή για κινητά, τόσο σε Android, όσο και σε iOS. Πριν λίγες μέρες, έσκασε και μια πολύ σημαντική προσθήκη σε αυτόν τον κατάλογο: η τριλογία των GTA της Rockstar.

Μιλάμε φυσικά για τα Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Η κλασική τριλογία των παιχνιδιών, που κυκλοφόρησαν από το 2001 έως το 2004 είχε κάνει θραύση τότε, επί εποχές PlayStation 2 και Xbox. Τα παιχνίδια αυτά είχαν ήδη γίνει διαθέσιμα σε κινητά, όμως πλέον κυκλοφόρησαν οι remastered εκδόσεις τους, που προσφέρουν κάποιες τεχνικές βελτιώσεις, ενώ τώρα η τριλογία αυτή είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Netflix.

Φανταστικός ο κατάλογος των παιχνιδιών του Netflix

Το Netflix προσέθεσε τις "definitive editions" των τριών αυτών παιχνιδιών, τα remasters δηλαδή, τα οποία μπορεί να βρει κανείς ξεχωριστά στην καρτέλα "Παιχνίδια" εντός της εφαρμογής του Netflix. Μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσει και τα τρία παιχνίδια μαζί.

Εκτός από την τριλογία GTA όμως, μπορεί να βρει κανείς εντός του Netflix πολύ αξιόλογες επιλογές, που είναι όλες διαθέσιμες χωρίς επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Κάποια από αυτά είναι το φανταστικό παιχνίδι στρατηγικής Terra Nil, το μαγευτικό action-adventure Laya's Horizon, τα δύο εξαιρετικά adventure Oxenfree, αλλά και το συγκινητικό Valiant Hearts: Coming Home.

Πρόσφατα προστέθηκε το Death's Door, ένα από τα καλύτερα περσινά παιχνίδια, που αξίζει να τσεκάρεις, το σκοτεινό Dead Cells, το εθιστικό Farming Simulator 23 και το "κάψιμο for all time" Football Manager 2024 Mobile

Αν η αναμονή για το νέο GTA VI είναι δυσβάσταχτη για εσένα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα τρία αυτά παιχνίδια που μπήκαν στον κατάλογο του Netflix. Σύνδεσε ένα χειριστήριο στο κινητό σου μέσω bluetooth και... καλό "λιώσιμο".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα