Μετά το binge wathcing του Netflix, έρχεται το binge gaming της Microsoft

Υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες η κοινωνική ζωή των gamers να τελειώσει σύντομα.

Μήπως το Netflix μπήκε πριν λίγο καιρό στη ζωή σας; Μήπως από τότε που συνέβη αυτό έχετε να βγείτε έξω βόλτα μερικούς μήνες; Μήπως έχετε γίνει ένα με τον καναπέ βλέποντας ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ;

Σε κάποιους από εμάς έχει συμβεί. Και δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο αφού είναι ακραία εθιστικό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπορείς να διαλέξεις ότι θες. Και να το έχεις στην οθόνη σου ένα δευτερόλεπτο μετά.

Binge wathcing ονομάζεται στα Αγγλικά η τάση για να βλέπεις κανείς με τις ώρες και τις μέρες σειρές, μέχρι να σβήσει ο ήλιος του. Κάτι δηλαδή που έκαναν και οι gamers. Απλά όχι με την ίδια ευκολία.

Τώρα μαθαίνουμε πώς η Microsoft προσανατολίζεται σε μια υπηρεσία που θα μοιάζει με το Netflix και θα μπορεί ο gamer χρήστης να την χρησιμοποιεί σε πολλές διαφορετικές κονσόλες. Να επιλέγει δηλαδή από μια πληθώρα games και να παίζει μέσω streaming.

Η ανακοίνωση του project έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. "Πιστεύουμε πολύ στου 2 δισεκατομμύρια gamers του κόσμου, και ο στόχος μας είναι να πιάσουμε επαφή με κάθε έναν από αυτούς" δήλωσε ο Kareem Choudhry, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας με 20ετή πορεία.

Μετά το binge wathcing του Netflix, έρχεται το binge gaming της Microsoft

Το μεγάλο στοίχημα της Microsoft λοιπόν φαίνεται να είναι η δυνατότητα των παικτών να παίζουν τα games όπου θέλουν και όποτε θέλουν. "Σκοπεύουμε να κάνουμε το περιεχόμενο προσβάσιμο στον οποιονδήποτε ανεξάρτητα σε τι συσκευή βρίσκεται εκείνη τη στιγμή" τόνισε χαρακτηριστικά ο Choudhry.

Με άλλα λόγια δηλαδή είναι πολύ πιθανό, όσοι αγαπάμε το gaming, να χαθούμε τελείως από προσώπου γης. Αντίο κοινωνική ζωή, καλωσήρθες binge gaming.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης