Τώρα μπορείς να παίξεις όλα τα retro games του παρελθόντος σε μία κονσόλα

Nintendo, Sega, PlayStation παίζουν στο Polymega.

Ο καταιγισμός ειδήσεων στο gaming λες και βρισκόμαστε σε παλιότερες δεκαετίες δε λέει να σταματήσει. Δεν φταίμε εμείς, δεν ψάχνουμε γωνία στο δεκάρικο, απλά όλες οι εταιρείες έχουν ανοίξει τα σεντούκια τους και ρίχνουν στην αγορά παλιούς θησαυρούς.

Αν δεν σου φτάνει το NES και το Super NES, αν ήσουν πάντα fan της Sega αλλά θα ήθελες να δοκιμάσεις και τώρα στα 30 σου την Nintendo, αν ήσουν από εκείνους τους εκλεκτικούς χομπίστες που είχαν Neo Geo στα νιάτα τους, αν τελικά θέλεις να νιώσεις τη νοσταλγία να σε κατακλύζει υπάρχει η Polymega για σένα.

Τώρα μπορείς να παίξεις όλα τα retro games του παρελθόντος σε μία κονσόλα

Η κονσόλα παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην τελευταία έκθεση Ε3 δημιουργώντας κύμα πανικού και ρίγη συγκίνησης -ιδιαίτερα αν προσθέσεις στις προαναφερθείσες κονσόλες και το Playstation 1. Όπως καταλαβαίνεις η Polymega τα κάνει όλα και συμφέρει, αφού μπορεί να παίξει όλα τα παλιά σου CD games αλλά και τις "κασέτες".

Αν λοιπόν δεν είσαι συλλέκτης, αλλά πωρώνεσαι με retrogaming μόλις βρήκες το επόμενο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Θα χρειαστείς μόνο το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 220 Ευρώ και βαθιά πίστη στο μότο της κονσόλας: Unleash your Nostalgia.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης