O The Rock μόλις λάνσαρε τα νέα του ακουστικά - ιδανικά για γυμναστήριο

Αίμα-Ιδρώτας-Σεβασμός. Φτιαγμένα για φανατικούς πιστούς του γυμναστηρίου, λέει ο ίδιος ο Dwayne Johnson.

Ο Dwayne Johnson μόλις κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά έτσι ώστε να μπορείς να γυμνάζεσαι ακριβώς σαν τον The Rock (εντάξει, ας πούμε καλύτερα σχεδόν σαν αυτόν, ακολουθώντας έστω το τέμπο προπόνησής  του -κι αυτό καλό).

Τα πανάλαφρα wireless ακουστικά δια χειρός Johnson, με τεχνολογία Bluetooth hands-free, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού και ένδυσης Under Armour και ονομάζονται Project Rock. Είναι φτιαγμένα για να αντέχουν ακόμη και στις πιο μανιακές ρουτίνες γυμναστικής, με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαρκούν έως και 16 ώρες. Αντέχουν ακόμη και στον πιο σκληρό ιδρώτα χάρη στο ειδικό ύφασμα Super-Vent Under Armour, το οποίο μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα και να το πλύνεις στο χέρι ή στο πλυντήριο.  

Η JBL ανέλαβε την τεχνολογία ήχου σε αυτά τα ακουστικά, εστιάζοντας σε αρμονικά επίπεδα μπάσων και τέμπου, με ενσωματωμένους αισθητήρες αυξομείωσης -ανάλογα με την ταχύτητα και την ένταση που προπονείσαι είτε στο γυμναστήριο εν ώρα αιχμής, είτε τρέχοντας στον δρόμο.

O The Rock μόλις λάνσαρε τα νέα του ακουστικά - ιδανικά για γυμναστήριο

Τσέκαρε το ανάγλυφο σχέδιο του ταύρου στα πλαϊνά των ακουστικών: αποτελεί το προσωπικό σύμβολο του The Rock, εμπνευσμένο από τον ινδουιστή θεό της ισχυρής θέλησης Brahma. Ποια είναι η βαθύτερη ερμηνεία του συμβόλου; Αίμα-Ιδρώτας-Σεβασμός, λέει ίδιος ο Johnson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης