Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο iPhone

H Apple σύντομα θα παρουσιάσει 3 νέα iPhones και αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Αυγούστου 2018

Δεν γνωρίζουμε τίποτα ή μήπως τα γνωρίζουμε όλα; Μοιάζει παράδοξο το προηγούμενο δίλημμα αλλά ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στην παρούσα κατάσταση, καθώς ξέρουμε το πότε (μέσα στον Σεπτέμβριο), τον αριθμό των νέων μοντέλων (3), κάποια καινούρια χαρακτηριστικά - όλα αυτά βέβαια χάριν σε φήμες και διαρροές και όχι με βάση κάποια επίσημη ενημέρωση. 

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Από το 2012 και έπειτα, η Apple συνηθίζει κάθε Σεπτέμβριο να ανακοινώνει το νέο (ή τα νέα) iPhone, κάτι που θα συνεχιστεί και φέτος. Ορίστε λοιπόν τι γνωρίζουμε μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές:

1) Το ένα από τα μοντέλα θα είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά με το iPhone X αλλά βελτιωμένο όσον αφορά τον επεξεργαστή (ο Α12 θα είναι ταχύτερος και πιο αποδοτικός). Οι φήμες αναφέρουν όμως ότι θα είναι ελαφρώς φθηνότερο από το τωρινό iPhone X.

2) Θα λανσαριστεί ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος iPhone X, σχεδόν όσο το iPhone 8 Plus, με οθόνη 6.5 ιντσών. Σύμφωνα με το Bloomberg, το μοντέλο αυτό -λόγω του μεγέθους του- θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει δύο apps ταυτόχρονα, χωρίζοντας την οθόνη στη μέση και μάλλον θα είναι το ακριβότερο από τα τρία. 

3) Το τρίτο μοντέλο θα είναι ένα φτηνό iPhone με οθόνη LCD 6.1 ιντσών και τιμή κάπου ανάμεσα στα €600-€700.

Τέλος, θα ανακοινωθεί ένα νέο Apple Watch καθώς και μια νέα έκδοση των AirPods. Μένει λοιπόν να γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του launch event, για να γνωρίζουμε τα πάντα για όλα τα παραπάνω.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Χρήμα & Καριέρα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Vintage τρόμος στο remake του Resident Evil 2

Θα καταφέρει να αντέξει στο χρόνο, όπως ο προκάτοχός του;

Κάποιος μόλις μετέτρεψε το Grand Theft Auto V στο καλύτερο video game όλων των εποχών

Πώς θα σου φαινόταν το δημοφιλές παιχνίδι με Hulk, Thanos, Goku, Spiderman ή Magneto;