Φήμες λένε ότι η Apple ετοιμάζει ένα πιο οικονομικό iPhone X

Η αλήθεια για το iPhone XC θα λάμψει στο ετήσιο event που πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Την Πέμπτη που μας έρχεται, η Apple θα διοργανώσει το καθιερωμένο ετήσιο event της, κάτι που σημαίνει ότι ήδη οι φήμες δίνουν και παίρνουν σε όλο το παγκόσμιο ίντερνετ. Τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες για το πως θα μοιάζει το νέο iPhone XS κι ο μεγάλος του αδελφός που ακούει στο όνομα iPhone XS Max, τα νέα δηλαδή μοντέλα iPhone X. Τώρα όμως, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και τρίτο μέλος στην οικογένεια: το iPhone XC.

Τι είναι πάλι αυτό; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα iPhone X το οποίο θα μπορεί να αγοράσει ο καθένας χωρίς να βάλει υποθήκη το σπίτι του. Οι διαρροές κάνουν λόγο για ένα κινητό με 6.1-inch LCD οθόνη που υπολογίζεται να κοστίζει περίπου σε 600 ευρώ (με το iPhone XS Max να στοιχίζει 775 ευρώ ενώ το iPhone XS Max να αγγίζει τα 860 ευρώ).

Δεν είναι λοιπόν ακριβώς φτηνό, απλά περισσότερο προσιτό. Παρακάμπτοντας όμως τις οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν, και μπαίνοντας σε πιο ευχάριστα μονοπάτια, αν πιστέψουμε αυτό που άφησε να διαρρεύσει στο Twitter o σχεδιαστής Ben Geskin, το νέο "οικονομικό" μοντέλο θα βγει σε τρία χρώματα: μπλε, κόκκινο κι άσπρο -κάπως σαν την αμερικανική σημαία δηλαδή.

Τέλος, για να αποφύγουμε πιθανές παρεξηγήσεις να τονίσουμε ότι όλα όσα σου γράφουμε είναι φήμες. Μπορεί να αποδειχθούν λάθος. Θα δείξει, η Πέμπτη είναι κοντά.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.