Το Call of Duty: Black Ops 4 μπαίνει σε Battle Royale mode

Στο Blackout όλοι τρέχουν (και πυροβολούν) για τη ζωή τους.

Όταν δύο κόσμοι συναντιούνται, ο παλιός κι ο νέος. Αυτή θα μπορούσε να ήταν μία (κάπως τραβηγμένη) εισαγωγή για το νέο mode του πολυσυζητημένο Call of Duty: Black Ops 4. Το κλασικό πια franchise μπαίνει στα χωράφια του gaming φαινόμενου που λέγεται Fortnite, παρουσιάζοντας το δικό του Battle Royale. Ο τίτλος του; Πολύ χαρακτηριστικός: Blackοut.

Ύστερα από ένα ενοχλητικά μικρό teaser μόλις 30 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, οι φανατικοί φίλοι της σειράς έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους με το καταιγιστικό trailer για το καινούργιο mode του παιχνιδιού.

Αεροπλάνα, ελικόπτερα, φορτηγά μέχρι και super cars επιστρατεύονται για να εκτοξεύσουν τα level περιπέτειας στα κόκκινα. Όσον αφορά δε για τον οπλισμό, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν έναν πραγματικά τεράστιο χάρτη προκαλώντας τη μία έκρηξη μετά την άλλη με όποιο πιθανό ή απίθανο όπλο μπορούν να φανταστούν. Κι αν η στεριά δεν σου είναι αρκετή, μπορείς να δώσεις μέχρι και υποβρύχιες μάχες, καθώς παλεύεις για τη σωτηρία σου.

Όσοι τυχεροί έχουν Playstation 4 κι είχαν φροντίσει να κάνουν pre-oder το Call of Duty: Black Ops 4 έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μία beta version του Blackout από χθες. Για τους υπόλοιπους, υπομονή μέχρι τις 12 Οκτώβρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος