Οι 7 πιο εκνευριστικές συνήθειες των χρηστών του Instagram

Όταν το Instagram μετατρέπεται σε ένα πραγματικά άβολο πεδίο.

Εκτός από πηγή καλαισθησίας και έμπνευσης, το Instagram μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλου κακού, ασχήμιας και κιτς καταστάσεων. Για να μην περάσεις λοιπόν -ποτέ- στην dark side του διαχρονικά πιο cool μέσου κοινωνική δικτύωσης, καλό θα είναι να αποφεύγεις πράγματα όπως τα παρακάτω.

Selfies με απίθανα φίλτρα

Οι 7 πιο εκνευριστικές συνήθειες των χρηστών του Instagram

Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μιας -ακόμη και μέτριας- selfie, γίνεται άλλωστε σχεδόν στις περισσότερες περιπτώσεις απλά και μόνο για το fun του πράγματος. Ωστόσο, αν στο προφίλ σου υπάρχουν περισσότερες από μία αυτοφωτογραφίες με φίλτρα τύπου σκύλος/ γάτα/ γουρουνάκι/ ινδιάνος/ οδηγός φορτηγού κ.ο.κ., τότε κάτι πάει πραγματικά στραβά με την πάρτη σου. Και σύντομα κανείς δεν θα ασχολείται μαζί σου.

Φωτογραφίες και βίντεο από το γυμναστήριο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fitness Motivation (@gymmotivation) on

Ναι, το να διατηρείς ένα όμορφο, υγιές και καλογυμνασμένο κορμί είναι σίγουρα πολύ καλό. Το να το επιδεικνύεις συνεχώς είναι απλά λυπηρό. 

Άσχημα φαγητά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cooking for Bae (@cookingforbae) on

Οι φωτογραφίες φαγητών είναι μια από τις δημοφιλέστερες ασχολίες στο Instagram. Υπάρχουν πάρα πολλοί λογαριασμοί που το έχουν αναγάγει σε τέχνη. Υπάρχουν όμως ακόμη περισσότεροι που μπορεί να σε κάνουν να μην θέλεις να ξαναφάς ποτέ στη ζωή σου, μετατρέποντας κάποια φαγητά σε διαδικτυακό εμετό. Πάρα πολύ ενοχλητικό. 

Η χρήση των hashtags

ΧΑΣΤΑΓΚ

Το να έχεις φιλοδοξίες είναι καλό αλλά η ευκαιρία να γίνεις διάσημος είναι πραγματικά μικρή. Η χρήση δε, περίπου 150 hashtags ανά post μπορεί να μετατραπεί σε μια δυσάρεστη για το μάτι και την κοινή λογική κίνηση. 

Τα inspirational quotes

ΙΝΣΠΙΡΕΙΤΙΟΝΑΛ

Ακολούθησε τα όνειρά σου, μην εγκαταλείπεις ποτέ, διάλεξε τους φίλους σου, φάε πίτσα. Όλα αυτά όμως θα ήταν προτιμότερο να τα καταγράφεις στο ημερολόγιό σου και όχι να τα παρουσιάζεις σε όλους τους διαδικτυακούς σου ακολούθους. Είναι ενοχλητικό. 

Αμέτρητα ποσταρίσματα

ΚΟΛΑΖ

Too much is never good λέει μια παλιά socialmediaκή παροιμία και αυτό σίγουρα ισχύει και για εκείνους που ποστάρουν συνεχώς φωτογραφίες, σαν να μην υπάρχει αύριο, ακόμη και με διαφορά μερικών λεπτών ή (ακόμη χειρότερα) δευτερολέπτων μετά το τελευταίο τους post. Μία φωτογραφία την ημέρα είναι κάτι παραπάνω από καλή για έναν προσωπικό λογαριασμό και ένας από τους άγραφους κανόνες στο βιβλίο του Instagram. Μείνει πιστός στους κανόνες.

Τα memes

ΜΕΜΕΣ

Σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, δηλαδή έχει πάνω από 5 χρόνια να μπεις στα social, το Facebook έχει τερματίσει εδώ και καιρό τη φάση memes. Ξέρουμε, βρίσκεις τρομερά πνευματώδη τον εαυτό σου, αλλά το Instagram δεν είναι 9GAG.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου