Το app του Red Dead Redemption 2 σε γλυτώνει από μεγάλο κόπο

Η Άγρια Δύση θα κάνει κατάληψη και στο κινητό εκτός από τον υπολογιστή σου.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 25 Οκτωβρίου 2018

 Αύριο, το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς, το Red Dead Redemption 2, θα είναι διαθέσιμο για το κοινό. Αν είσαι πραγματικός gamer ήρθε η ώρα να δηλώσεις παραίτηση. Να χωρίσεις με την κοπέλα σου. Να δώσεις το κατοικίδιο σε φιλοζωική. Γιατί δε θες τίποτα να αποσπά την προσοχή σου, καμία ώρα και στιγμή της μέρας, από την ατέλειωτη περιπέτεια στην Άγρια Δύση που ετοιμάζεσαι να ζήσεις.

Και τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους, συγγενείς και γνωστούς για να δουν αν είσαι καλά; Με αυτά τι γίνεται; Η Rockstar το έχει προβλέψει: μαζί με το video game θα κυκλοφορήσει κι ένα application που θα συνδέει κατευθείαν το smartphone με την κονσόλα ή τον υπολογιστή σου, όντας ένα πολύτιμο εργαλείο για το ταξίδι σου.

Το app του Red Dead Redemption 2 σε γλυτώνει από μεγάλο κόπο

Μπορείτε να κάνετε zoom στον χάρτη, να βάλετε σημάδια σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν

"Το Red Dead Redemption 2 Companion Ap στέλνει διαδραστικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στο smartphone του χρήστη. Μπορείτε να κάνετε zoom στον χάρτη, να βάλετε σημάδια σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να βοηθηθείτε στην πλοήγηση του αχανούς κόσμου του παιχνιδιού" εξηγεί η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. "Το app θα σας δείχνει στατιστικά και πληροφορίες σχετικά με τον πρωταγωνιστή Arthur Morgan, δίνοντας την δυνατότητα να μην εμφανίζονται αυτά στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάζετε το ημερολόγιο που κρατά ο Morgan, περιέχει το αναλυτικό manual κι έχει αρκετά ακόμα extra που θα ανακαλύψετε".

Αν λάβει κανείς υπόψη του το πόσο αχανής θα είναι ο χάρτης και το πόσο πολύπλοκο το storyline του Red Dead, είναι σχεδόν σίγουρο πως το app δε θα είναι απλά χρήσιμο αλλά απαραίτητο.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ